محمدمهدی طهرانچی امروز، ۲۴ ار دیبهشتماه در حاشیه اجلاسیه سراسری مدیران گروههای آموزشی رشتههای هنر، فرهنگ و ارتباطات در جمع خبرنگاران در شیراز درباره تجمیع دانشگاههای آزاد گفت: اساساً چیزی به نام تجمیع در دانشگاه آزاد اسلامی دنبال نمیکنیم چرا که مردم با امید در تک تک شهرها دانشگاهی را ایجاد کردهاند که به دردشان بخورد و اگر جایی رشتهای ارائه میشود که برای مردم آن منطقه کارآمد نیست، باید آن را تغییر دهیم نه اینکه دانشگاه را تعطیل کنیم لذا آن چیزی که رخ میدهد تغییر سرفصلها و مناسبسازی رشتهها برای تربیت نیروهای انسانی متعالی در هر شهر است.
وی گفت: دانشگاه آزاد به دنبال یک ساختارسازی جدید است که بتواند علاوه بر رسالت علمی، مأموریت خود که پاسخگویی به نیازهای جدی جامعه است، پاسخ مناسبی دهد و نیروی انسانی لازم را برای مواجهه با تحولات اجتماعی و فناورانه آماده کند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه این ساختار جدید مبتنی بر گروههای علمی و دانشکدههایی موضوع محور تشکیل شده است، افزود: در دانشگاه آزاد اسلامی دانشکدههای موضوع محور مانند دانشکده فرهنگ و تمدن، دانشکده هنر و رسانه و دانشکده تعلیم و تربیت اسلامی تشکیل شده است.
طهرانچی با تصریح اینکه دانشگاه آزاد اسلامی حول موضوعات متناسب با نیاز روز شاهد در دانشکدههای موضوع محور فعالیت میکند، گفت: در گردهمایی امروز مدیران گروههای آموزشی رشتههای هنر، فرهنگ و ارتباطات پیرامون همین مسائل به بحث و گفتوگو پرداختیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: فرهنگ و رسانه از جمله مسائلی هستند که باید به خوبی مورد بحث و بررسی در فضای علمی قرار گیرند تا بتوان از این طریق جامعه را بیمه کرد.
وی با بیان اینکه دانشگاه با یک نگاه پایه عرصه به مسائل نگاه میکند، گفت: در دانشگاه آزاد اسلامی عرصههای فعالیتهایی را باز میکنیم که بتوانیم دانشجویان تربیت کنیم که هم دانا و هم توانا بوده و هم بتوانند سکاندار تحولات اجتماعی باشند و از طرفی راجع به آینده خود و اشتغال دغدغه نداشته باشند.
طهرانچی تصریح کرد: رسالت دانشگاه این است که رشتههای خود را خوب توسعه دهد ولی این رشتهها در یک فعالیت بین رشتهای میتواند پاسخ به نیاز جامعه دهند، یعنی در اینجا نباید رشته ایجاد کرد بلکه باید دانشجو را در یک فضای چند وجهی تربیت کرد.
وی ادامه داد: ایجاد فضاهای چند وجهی به نام دانشکده موضوعی در دانشگاه آزاد اسلامی برای این است که بتواند دانشجو را در چنین فضایی تربیت کرده و هم روانشناسی به آنان ارائه دهد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پاسخ به اینکه برای فارغالتحصیلان این دانشگاه بازار کار ایجاد شده است، گفت: در دانشگاه آزاد اسلامی سرای نوآوری را ایجاد میکنیم و همچنین شبکهسازی انجام میدهیم تا شبکههای گستردهای از دانشجویان در کنار هم قرار گیرند و در این سراهای نوآوری برای فارغالتحصیلان به جد فکر شده است.
طهرانچی در خصوص وضعیت دانشگاههای آزاد استان فارس نیز گفت: در فارس با اقبال مردمی خوبی مواجه هستیم، به عنوان مثال شمار دانشجویان ما از بیش از ۵۰ هزار دانشجو به بیش از ۷۰ هزار دانشجو رسیده است و این نشان میدهد که مردم فارس نمره خوبی به عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی در چند سال اخیر دادهاند که سرمایههای آینده خود را در اختیار این دانشگاه قرار میدهند.
وی از رشد بیش از ۴۰ درصدی تعداد دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی فارس خبر داد و آن را نمره موفقیت بسیار خوبی دانست که میتواند منشأ تحولات جدی در استان باشد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص شهریه این دانشگاه هم گفت: نظرسنجیهای متفاوتی در این زمینه داریم. در این نظرسنجیها، بیشتر از شهریه، آن چیزی که دانشجو از ما مطالبه میکند، کیفیت و کارآمدی و آیندهنگری است. ما با حداقل شهریهها جلو میرویم که این مسئله را میتوان با هزینههای دیگر سبد خانوار مقایسه کرد.
طهرانچی با تأکید بر اینکه بحث اصلی مهمتر از شهریه این است که بتوانیم دانشجویان را کارآمد تربیت کنیم، گفت: دانشگاه در بحث ایجاد عرصههای اشتغال در حال تلاش است.
انتهای پیام