اعظم آشنا در گفتوگو با خبرنگار سحاب پرس، در تعریف شغل معلمی گفت: همانطور که همه میدانیم، معلمی شغل انبیاست. کسی که وجودش را با تمام فداکاری و عشق در راه آموزش به دانشآموزان ایثار میکند. در یک کلام میتوان گفت معلمی یعنی عشق.
آشنا تصریح کرد: انسان دو معلم دارد، آموزگار و روزگار، هر چه با شیرینی از اولی نیاموزی، دومی با تلخی به تو میآموزد. اولی به قیمت جانش، دومی به قیمت جانت.
آشنا در پاسخ به اینکه آیا در جامعه امروز به جایگاه معلمی توجه در شأن میشود، گفت: در موقعیت کنونی، نسبت به شرایط اقتصادی و فرهنگی جامعه معلمها گلایههایی دارند و شاید کم لطفیهایی نسبت به این شغل وجود داشته باشد، اما ما با قدرت و عشق ادامه میدهیم و با تمام ناملایمات پابرجا میمانیم.
این معلم مقطع ابتدایی تصریح کرد: فرهنگ جامعه و ارزشمند بودن جامعه، در واقع در دستان معلم است. جامعهای که بخواهد رشد کند، اول باید فرهنگ، معلم و ستاد آموزش و پرورش آن جامعه باید رشد کند.
وی با اشاره به جایگاه معلم در مکتب اسلام ادامه داد: در عقاید ما و دیدگاه دیگران، این شغل به عنوان یک پشتوانه محکم برای آموزش و تربیت دانشآموزان است.
آشنا همچنین در پاسخ به اینکه به نظر شما نیازهای امروز تربیت اسلامی نسل آینده چیست، گفت: شاید مهمترین نیاز ما مهارت باشد.
این معلم مقطع ابتدایی ادامه داد: یکی از بزرگترین مشکلات ما در مورد نسل امروز ناامیدی است، لذا بزرگترین درس ما، آموزش داشتن امید و احساس غرور و افتخار نسبت به تمام داشتههایمان است، در واقع تلاش برای دیدن نیمه پر لیوان زندگی.
آشنا در ادامه در پاسخ به این سوال که چگونه میتوان نسل جدید را با آموزههای ناب اسلام محمدی به بهترین شیوه آشنا کرد، گفت: به نظر من بهترین شیوه در آموزش نسل امروز این است که به زبان خودشان، یعنی زبان عشق، زبان دیده شدن و در کودکان، در قالب بازی با آنان صحبت کرده و آموزههای دینی را به آنها یاد بدهیم و به فرزندانمان تفهیم کنیم زندگی فراز و نشیب و بالا و پایین بسیار دارد.
وی در پایان گفت: در آموزههای دینی و در ذهن و افکار ما، این کلام امیرالمومنین(ع) نهادینه شده است که هر کس کلمهای به من بیاموزد، مرا بنده خود کرده است و همین جمله جایگاه والای معلمان را به خوبی ترسیم میکند.
انتهای پیام