فرشید قاسمی امروز، ۱۸ فروردین در نشست ستاد آزمونهای آموزش و پرورش فارس با اعلام این خبر گفت: یک هزار و ۲۲۰ حوزه اجرایی امتحان نهایی در پایههای دهم، یازدهم و دوازدهم فعالیت خواهند کرد.
وی اظهار کرد: ادارات آموزش و پرورش سراسر استان، آمار تجهیزات مورد نیاز حوزههای امتحان نهایی را در اسرع وقت احصا و به ادارهکل اعلام تا خریداری شود.
قاسمی با بیان اینکه در راستای افزایش بهرهوری باید کارها با سرعت لازمه انجام و بودجههای تخصیص یافته به موقع جذب شوند، گفت: سال گذشته ۳۶۷ حوزه اجرایی امتحان نهایی داشتیم که به واسطه نهایی شدن دروس پایه دهم و یازدهم، آمار حوزههای اجرایی به ۱۲۲۰ حوزه افزایش یافته است.
مدیرکل آموزش و پرورش فارس با اشاره به آزمونهای شبه نهایی، در دروس هدف تعیین شده است، افزود: با استفاده از کانالهای اطلاعرسانی در شبکه شاد و بارگذاری نمونه سوالات زمینه برگزاری آزمونهای شبه نهایی در سراسر استان را فراهم میکنیم.
رئیس اداره سنجش آموزش و پرورش فارس نیز در این جلسه تصریح کرد: بر اساس آمار و ارقام در سطح استان تعداد ۱۱۵ هزار دانشآموز مدارس روزانه در امتحانات نهایی حضور خواهند داشت لذا با احتساب مدارس بزرگسالان و متقاضیان ترمیم معدل این آمار به بیش از ۱۵۰ هزار دانشآموز میرسد.
امیر شیرازینژاد بیان کرد: در برخی مناطق و شهرستانها، حوزههای زیر ۱۰۰دانشآموز خواهیم داشت چنان که در سال قبل نیز تعداد ۶۷ حوزه امتحان نهایی زیر ۱۰۰ نفر داشتیم.
وی یادآور شد: در استان فارس۲۲حوزه تصحیح اوراق امتحانات نهایی داریم، البته تمام ادارات آموزش و پرورش ما باید حوزه تصحیح داشته باشند و کار اسکن و تصویربرداری اوراق در همانجا انجام شود و حوزههای تصحیح ۲۲ گانه کار نظارت و پشتیبانی را بر عهده خواهند داشت.
رئیس اداره سنجش آموزش و پرورش فارس گفت: در پایه ششم ابتدایی نیز امتحانات تعدادی از دروس به صورت هماهنگ کشوری برگزار میشود.
انتهای پیام