رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این آیین با اشاره به وجود اندیشمندان، دانشمندان، شعرای بزرگ و خیرین نامآور در تاریخ فارس گفت: همه ما وامدار اندیشه درست و پاک این افراد هستیم.
سیدوحید حسینی با گرامیداشت یاد و خاطره خیرین عرصه سلامت به ویژه مرحومه «زهرا سعادت» و مرحوم «محمد نمازی»؛ بر اهمیت اقدامات نیکاندیشانه خیرین عرصه سلامت تأکید و با اشاره به اقداماتی که از گذشته تاکنون در بیمارستان آنکولوژی امیر انجام شده، به بیان ویژگیها و فضایل اخلاقی مرحومه زهرا سعادت، مؤسس بیمارستان آنکولوژی امیر پرداخت.
وی، اقدامات خیرین عرصه سلامت فارس را در کشور بینظیر خواند و تاکید کرد: بسیاری از خدمات تخصصی و فوق تخصصی سلامت محور در شیراز و استان فارس، با حمایتهای ارزشمند خیرین به ثمر رسیده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به سختیهای ویژه خدماترسانی به بیماران مبتلا به سرطان، از تلاش بیوقفه و شبانهروزی اساتید مدیران و کارکنان مرکز آموزشی درمانی آنکولوژی امیر قدردانی کرد و ادامه داد: وظیفه ذاتی، اخلاقی و دینی ما است که با تمام توان، برای التیام دردهای بیماران مبتلا به سرطان تلاش کنیم.
حسینی ادامه داد: نیت خیر و پاک خیرین در تحقق اقدامات نیکاندیشانه، بیش از میزان کمکها اهمیت دارد و امیدواریم اقدامات خیرخواهانه خیرین همواره جاری و پایدار باشد، زیرا کار خیر سبب باقیات صالحات است و اثر آن نه تنها امروز، بلکه در سالیان طولانی اثرگذار است و ادامه دارد.
به گزارش سحاب پرس، در این برنامه، ساختمان منزل مسکونی مرحومه بانو «زهرا سعادت»، به مساحت سه هزار و ۸۰۰ متر مربع و در مجاورت بیمارستان آنکولوژی امیر، بنا بر وصیت آن مرحومه، به منظور توسعه بیمارستان آنکولوژی امیر و ارائه خدمات جامع به بیماران سرطانی، به این مرکز آموزشی درمانی اهدا شد.
انتهای پیام