به گزارش سحاب پرس و به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بیضا، صدیقه مویدی با بیان اهمیت جایگاه گوشت به عنوان منبع ارزشمندی از پروتئین در سبد مصرفی خانوار افزود: این میزان گوشت قرمز در یک هزار و ۷۷۲ واحد دامپروری سنتی و صنعتی تولید شده است.
به گفته وی؛ شهرستان بیضا دارای یک هزار و ۶۴۹ واحد دامپروی سنتی شامل: ۶۸۹ واحد گاوداری و ۹۶۰ واحد دامداری (دام سبک) است.
مویدی تصریح کرد: تعداد دامپروری های صنعتی در بیضا ۱۲۳ واحد است که شامل: ۱۰۲ واحد گاوداری و ۲۱ واحد دامداری (دام سبک) می باشد.
او توضیح داد: تعداد دام سبک در این واحدهای تولیدی ۱۵۰ هزار راس و تعداد دام سنگین ۲۱ هزار راس است.
وی اظهار کرد: سه هزار و ۵۰۰ نفر در زمینه تولید گوشت قرمز در بیضا اشتغال دارند.
این مقام مسئول تاکید کرد: جهاد کشاورزی در روزهای پایانی سال علاوه بر تشدید نظارت و بازرسی از مراکز عرضه گوشت قرمز، توزیع گوشت قرمز منجمد تا رسیدن به نقطه تعادل تنظیم بازار و کاهش محسوس قیمت گوشت گوسفند و گوساله تازه را ادامه خواهد داد.
او یادآور شد: تولید گوشت قرمز علاوه بر ارزش غذایی بالا در تغذیه انسان، نقش ویژه تری در رشد صنعت کشاورزی و دامپروری دارد، موضوعی که در صورت مدیریت درست میتواند به رشد اقتصادی کشور و اشتغال زایی نیز کمک شایانی کند.