13
یادداشت؛

تجزیه و تحلیل باتلاقی به نام اعتیاد

  • کد خبر : 8803
  • 15 آبان 1399 - 12:35
تجزیه و تحلیل باتلاقی به نام اعتیاد
از زمان کودکی مجبور به کار کردن برای پرکردن شکم خودم بودم و هیچ رابطه صمیمی بین اعضای خانواده وجود نداشت.

۱۸ ساله هستم و در خانواده شلوغ ۱۰ نفره زندگی می کنم، خانواده ام بسیار فقیرهستند و من

 تا سن ۱۲سالگی در خیابان برای معابر و راننده های خودرو و در پارک ها اسفند دود می کردم و مبلغی پول از مردم می گرفتم.

یک روز در پارک چند جوان به من گفتند به جای اسفند دود کردن بیا چند دود از سیگار ما بگیر و من آن زمان نمی دانستم که حشیش به جای سیگار به من تعارف می کنند.

بعد از گذشت چند روز مجددا به پارک آمدم و از آنها تقاضای سیگار نمودم و بدون اینکه پولی بگیرند حشیش به من دادند.

تا چندین ماه گذشت و بی خبر از اینکه آلوده مواد هستم به مجلس عروسی اقوام رفته و مشروبات الکی استفاده کردم ولی مدت کوتاهی نگذشته بود که من علاوه برحشیش وسیگار به مشروبات الکی هم معتاد شدم .

تا ۲ سال اعضای خانواده از اعتیاد من اطلاع نداشتند و زمانی که متوجه شدند من را به کمپ اجباری فرستادند و به مدت ۲۱ روز در کمپ بودم.

بعد از برگشتن به منزل نسبت به خانواده بی اعتماد بودم و با پدر همیشه بحث داشتم ، او همیشه مرا مورد ضرب و شتم قرار می داد و من تحمل در خانه ماندن و بی محبتی مادر و ضرب و شتم توسط پدر را نداشتم.

تصمیم به ترک منزل گرفتم، سراغ دوست های از خودم بزرگتر رفتم و سرانجام به جرم درگیری و قدرتنمایی با چاقو و شرب خمر، توسط پلیس دستگیر شدم.

تجزیه و تحلیل

بین شخصیت و اعتیاد رابطه ای متقابل وجود دارد .یعنی فرد به علت وضع خاص شخصیتی و نیازها و شکست ها، ناتوانی در برخورد با مسائل و ناکامی در زندگی ، عدم ثبات عاطفی و ناملایمات دیگر، به اعتیاد رو می آورد و اعتیاد نیز به نوبه خود موجب ازبین رفتن انسجام روانی و هیجانی شخص می شود .

آموزش مهارت خود آگاهی به معنای شناخت احساسات ، اهداف و برنامه های زندگی ، آموزش مهارتهای ارتباطی در بدو تولد و علی الخصوص در دوران بلوغ توسط والدین و نهادهای آموزشی ذیربط نقش مهمی را در پیشگیری از این آسیبهای اجتماعی برای فرزندان را به دنبال خواهد داشت.

داشتن تفریحات و سرگرمی های سالم برای فرزندان و ارتباط همدلانه بین والدین و فرزندان از یک سو تاثیر نتیجه بخشی در سلامت ارکان یک خانواده می تواند داشته باشد. همچنین محیط خانواده ای که آرامش در آن حاکم باشد به لحاظ روانی امنیت بخش ابعاد روانی و شناختی برای فرزندان می باشد.

نویسنده : مدینه دنان– مشاور و مددکار اجتماعی پلیس شهرستان مرودشت، استان فارس

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=8803

سحاب پرس در شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.