محمدهادی ایمانیه امروز، ۱۷ بهمن در سفر به شهرستان فسا، در چهارمین همایش سرمایهگذاری منطقهای استان فارس که با محوریت شهرستانهای فسا، سروستان، نیریز، خرامه، بختگان و استهبان برگزار شد، گفت: حفظ سرمایههای انسانی و جلوگیری از مهاجرت آنان و همچنین فراهم کردن زمینه مهاجرت معکوس به کشور، بزرگترین خدمتی است که مدیران و مسئولان میتوانند انجام دهند.
وی ضمن اینکه از مدیران استانی خود خواست، از فرصت ایجاد شده برای خدمت به مردم نهایت استفاده را ببرند، از ضرورت اصلاح رویههای غیرمنطقی سخن گفت و افزود: هنر مدیران پهن کردن فرش قرمز برای بازگشت نخبگان و سرمایههای انسانی به کشور است، باید فرایندها و تبصرهها و قوانین در جهت رفع مسائل و باز کردن گرهای از مشکلات باشد.
استاندار فارس، گریز کوتاهی هم به اقدامات انجام شده توسط خود در دوران تصدی مدیریت ارشد اجرایی استان زد و گفت: تمام تلاش خود را کردهایم تا با هر روشی که امکان دارد، گرهای از مشکلات سرمایهگذاران و فعالان اقتصادی باز شود؛ هر هفته دوبار بهصورت مستقیم در قرارگاه اقتصادی کوثر با سرمایهگذاران ملاقات چهره به چهره و بی واسطه داریم و بهصورت لحظهای موضوعات مرتبط با ایشان را پیگیری میکنیم.
وی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، کارگروه احیا بنگاههای راکد، ستاد حمایت از سرمایهگذاری استان و دیدار چهره به چهره با سرمایهگذاران در تهران را بخش دیگری از اقدامات انجام شده برای گسترش سرمایهگذاری در استان فارس عنوان کرد و ادامه داد: پنجشنبهها، فرصتی را اختصاص دادهایم و بی واسطه با نخبگان و دانشجویانی که دلخوریهایی دارند گفتوگو میکنیم و در حد توان برای رفع ناراحتی آنان اقدام میکنیم.
نماینده عالی دولت در فارس با تاکید بر اینکه باید با تمام تلاش و توان، موانع پیشروی سرمایهگذاران و فعالان اقتصادی را مرتفع کنیم، هرگونه جلوگیری از سرمایهگذاری را، خیانت به کشور و مردم عنوان کرد و با بیان اینکه همه شهرستانهای استان فارس سرشار از ظرفیتها و استعدادهای خوبی هستند، تصریح کرد: سرمایهگذاری و فعالیت اقتصادی همیشه به ایجاد واحد تولیدی معطوف نمیشود؛ بلکه مشارکت برای تأمین و ایجاد زیرساختها و حاملهای انرژی نیز خود به نوعی سرمایهگذاری است.
رئیس شورای برنامهریزی و توسعه استان فارس با اشاره بر اینکه طبق بررسیهای وزارت نیرو و اعلام کارشناسان خبره، فارس بهترین استان برای احداث نیروگاه خورشیدی است، از سرمایهگذاران خواست در احداث سه شهرک انرژی خورشیدی هر کدام به میزان ۵۰۰ مگاوات مشارکت کنند و سپس افزود: تامین و استخراج گاز، تامین آب و برق از جمله موارد مورد نیاز فعالیتهای اقتصادی و تولیدی است که سرمایهگذاران میتوانند در این زمینه با دولت مشارکت داشته باشه و از منافع آن نیز بهرهبرداری کنند.
وی با اشاره به ظرفیتهای فارس در حوزههای مختلف از سرمایهگذاران برای مشارکت در اکتشافات معادن و استخراج آن، اجرای شبکههای آب، شبکههای فاضلاب، اصلاح بذر، اصلاح الگوی کشت، اصلاح نژاد دامها دعوت کرد و افزود: ورود سرمایهگذاران و فعالان اقتصادی به این حوزهها، توان اقتصادی استان را افزایش میدهد و در ایجاد اشتغال و تولید نیز بسیار تاثیرگذار است.
به گزارش سحاب پرس به نقل از روابط عمومی استانداری فارس، استاندار فارس در پایان سخنان خود از همکاری پرقدرت مسئولان شهرستانهای استان با سرمایهگذاران خبر داد و افزود: معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری موظف شده است ماهیانه میزخدمت سرمایهگذاران در قالب یک پنجره واحد را برپا کند؛ فرمانداران و مدیران کل نیز همه همکاری لازم را انجام میدهند. در صورتی که در فرایندهای سرمایهگذاری تسهیل ایجاد شود، این الگو به سایر مناطق استان نیز تسری مییابد.
انتهای پیام