محمدرضا سلاحی امروز، ۱۴ بهمن در نشست خبری با خبرنگاران در شیراز افزود: به گواه اسناد مالی و عملیاتی این شرکت، با انجام مهندسی مجدد در پروژهها و بهرغم تنگناهای مالی، با اقدامات جهادی کارکنان موفق شدیم هزینه تمام شده عملیات اجرایی را با وجود تورم سالانه کاهش قابل ملاحظهای دهیم و گشایش خوبی نیز در خلق منابع جدید و توسعه منابع سازمان داشتهایم.
وی اهم پروژههای آماده افتتاح برای ایامالله دهه فجر را شامل پروژههای هوشمندسازی، توسعه شبکه، نیروی رسانی، افزایش قدرت مانور، توسعه فیدر و روشنایی معابر، اصلاح شبکه روستایی، افتتاح اداره روشنایی و توسعه محیطهای اداری با استفاده بهینه از فضاهای موجود شرکت و بازسازی آنها عنوان کرد و گفت: به میمنت ایام مبارک دهه فجر امسال، بالغ بر ۳۰۰ میلیارد تومان پروژه در حوزههای مختلف این شرکت، به بهره برداری خواهد رسید.
سلاحی با بیان اینکه در موضوع روشنایی معابر و با توجه به حساسیتهای فراوان و انتظارات مردمی، همچنین تاثیر آن بر رضایت عمومی برای نخستین بار فعالیتهای مدیریتی و اجرایی در توزیع برق شیراز متمرکز شده است، گفت: بعد از انجام مطالعات لازم، اداره امور روشنایی معابر به صورت متمرکز در شیراز آغاز به کار کرده است که اداره جدید روشنایی در ایام دهه مبارک فجر به بهره برداری خواهد رسید.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز افزود: امیدواریم با راه اندازی این مرکز ضمن کاهش هزینهها، شاهد توسعه فعالیتها و افزایش سرعت در پاسخگویی به نیازها باشیم
وی در ادامه یکی از سرفصلهای مهم دولت سیزدهم و همچنین توانیر و شرکت توزیع نیروی برق شیراز را مبحث محرومیتزدایی ذکر و اضافه کرد: در این راستا طی ۲ سال گذشته تمام روستاهای دارای کُد آبادی در سطح محدوده تحت مدیریت این شرکت، برق رسانی شدهاند.
سلاحی با یادآوری اینکه در سطح محدوده تحت مدیریت توزیع برق شیراز، روستای دارای کد آبادی فاقد برق نداریم، گفت: در آخرین اقدام سال گذشته سه روستا در محدوده سه شهرستان سروستان، سپیدان و زرقان، برقدار شدند و اکنون نیز این ظرفیت در توزیع برق شیراز وجود دارد که برق رسانی به روستاهای واجد شرایط، انجام شود.
وی با بیان اینکه طی ۲ سال گذشته شبکه برق ۲۸۰ روستای هدف در طرحی تحت عنوان بهارستان اصلاح، بازسازی و نوسازی شبکه برق تعریف شده است، گفت: در حوزه اصلاح روشنایی و جابهجایی شبکه در روستاهای هدف۲۱۰ میلیارد ریال هزینه شده است.
سلاحی یکی دیگر از اقدامات در راستای توسعه خدمترسانی را برقرسانی به شهرک «امام خامنهای» واقع در یکی از محرومترین مناطق در شیراز عنوان و اضافه کرد: اجرای این پروژه بالغ بر ۸ میلیارد تومان هزینه به همراه داشته است.
وی با اشاره به اینکه طی چند سال اخیر اقدام بسیاری در حوزه هوشمندسازی شبکه و قابلیت کنترلپذیری و رویتپذیری با اولویت انشعابات مشترکین بزرگ صورت گرفته است، افزود: در سال گذشته یک هزار و ۸۷۰ میلیارد ریال در حوزه کنترل پذیر کردن انشعابات و ایجاد ۳۴ نقطه کنترلپذیر و رویتپذیر در شبکه هزینه شده است که با این اقدامات ۱۰۰ درصد انشعابات کشاورزی هوشمند شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز، تعریف منابع اعتباری جدید و تلاش برای صرفهجویی در مصارف اعتبارات را از شاخصترین برنامههای این شرکت ذکر و اضافه کرد: با استفاده از ظرفیتهای قانونی، اعتبارات تعریف شده از محل طرحهای تملک دارایی از هر چند سهم ناچیزی در کل اعتبارات شرکت دارد ولی طی یکسال بیش از ۱۰ برابر رشد داشته است که جای تقدیر از متولیان محترم استان دارد.
سلاحی با اشاره به صرف این منابع اعتباری جدید در مسیر ارتقاء کمی و کیفی خدمات شرکت توزیع نیروی برق شیراز تاکید کرد که تعریف و جذب منابع اعتباری جدید و کاهش هرچه مطلوبتر هزینهها، از اولویتهای مد نظر در این شرکت بوده است.
وی یکی از اقدامات شاخص توزیع نیروی برق شیراز را شناسایی و جذب فارغالتحصیلان نخبه دانشگاههای مطرح عنوان کرد و گفت: در این راستا طی ۲ سال گذشته حدود ۲۵ نفر از نخبگان دانشگاهی، با هدف بهبود سطح کیفی فعالیتهای این شرکت، تا کنون جذب شدهاند و یا در طی مراحل نهاییِ جذب قرار دارند.
مدیرعامل توزیع نیروی برق شیراز با یادآوری اینکه اقدامات مختلف انگیزشی و توانمند سازی همکاران بدون در نظر گرفتن نوع ارتباط قراردادی در حوزه منابع انسانی، مدنظر مسئولان این شرکت بوده است، گفت: یکی از اقدامات مهم و اثرگذار این شرکت، بهرهبرداری از مرکز آموزش فن ورز شبکه و پست زمینی برق بود که در تعاملی مطلوب با اداره کل فنی و حرفهای استان فارس عملیاتی و افتتاح شد.
سلاحی در پایان گفت: در نتیجه این اقدامات هم اکنون از نظر مهارت فنی کارکنان اجرایی طرف قرارداد این شرکت در سطح بسیار بالایی قرار دارند که این موضوع منتج به افزایش کیفیت خدمات و نهایتاً رضایت بهتر از عملکرد سازمان خواهد شد.
همچنین معاون بهرهبرداری شرکت توزیع نیروی برق شیراز نیز در این جلسه اظهار کرد: طی دوسال گذشته برنامههای شرکت توزیع نیروی برق شیراز بر سه اصل کاهش هزینه، افزایش بهرهوری و استفاده حداکثری از ظرفیت های موجود استوار شده است.
تیمور عزیزی یکی از اقدامات زیرساختی مهم در راستای افزایش ظرفیت، کاهش تلفات و بالا بردن قابلیت اطمینان شبکه و ایجاد ظرفیت جدید را ارتقاء شبکه ۱۱ به ۲۰ کیلوولت، معرفی و اضافه کرد: در این راستا در منطقه شاپورجان شیراز ۱۱۰ دستگاه ترانس با اعتباری معادل ۱۷ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان، با بهرهگیری از توان نیروی انسانی تخصصی توزیع برق شیراز، تامین و نصب شده است.
وی با اشاره به اینکه با هدف صرفهجویی در هزینههای اجرای پروژههای ارتقای بهرهوری، به جای خرید ترانسهای جدید، ترانسهای با ظرفیت خالی شناسایی و جابهجایی ظرفیت انجام شده است، گفت: سال گذشته بالغ بر ۷۰ میلیارد تومان صرفهجویی حاصل از این جابهجایی ظرفیت ترانس را شاهد بودهایم.
عزیزی گفت: در حوزه پروژههای نیرورسانی و اصلاح شبکه از توانمندی نیروهای شرکت توزیع نیروی برق شیراز به جای بهکارگیری نیروی پیمانکاری استفاده شده است که این امر نقش ارزندهای در ارائه خدمات مطلوب به مشترکان داشته است.
وی با اشاره به جایگاه شیراز در حوزه گردشگری اعم از سیاحتی و زیارتی و سلامت و لزوم توجه به روشنایی معابر، گفت: شرکت توزیع نیروی برق شیراز، برای نخستین بار با هدف ارتقاء کمی و کیفی خدمات در موضوع روشنایی معابر، اقدام به ایجاد یک اداره متمرکز در حوزه روشنایی معابر کرده که نتایج ارزندهای به دنبال داشته است.
عزیزی این اقدام را منجر به کاهش تماسهای تکراری، افزایش سطح رضایتمندی مشترکان و شهروندان و گردشگران و بهبود قابل توجه وضعیت روشنایی معابر عنوان کرد و افزود: بخشی از مشکلات حوزه روشنایی معابر مربوط به سرقت کابل برق شبکه است، به طوریکه اگر چند متر کابل از یک بخش شبکه به سرقت برود، امکان دارد وسعت قابل توجهی از یک منطقه را دچار مشکل کند.
معاون شرکت توزیع نیروی برق شیراز اظهار کرد: متمرکزسازی اداره روشنایی معابر، منجر به ارتقاء امنیت معابر، بهبود مبلمان و زیبایی بصری و کمک به ایجاد و تقویت نشاط و شادی اجتماعی، اثرگذار بوده است.
عزیزی با اشاره به هرس بیش از ۲۰ هزار درخت درگیر با شبکه برق از ابتدای امسال تاکنون، افزود: این اقدام با هماهنگی و همکاری شهرداری شیراز و با هدف جلوگیری از بروز مخاطرات ناشی از بارندگی و وزش باد، اجرایی شده است.
این مقام مسئول همچنین گفت: یکی از ظرفیتهای مهم شرکت توزیع نیروی برق شیراز، گروههای خط گرم است. از ابتدای سال تاکنون، ۱۵ هزار مورد عیوب شبکه برق، در قالب تعمیرات پیشگیرانه و توسط گروههای خط گرم برطرف شد که ارمغان آن تامین انرژی پایدار برای مشترکان است.
عزیزی با یادآوری اینکه امسال شاهد روند کاهشی در نرخ خاموشی بودهایم، اضافه کرد: مدت زمان خاموشی به ازای هر مشترک که سال گذشته ۱۵۸ دقیقه در سال بود، امسال به ۱۳۵ دقیقه کاهش و شرکت توزیع نیروی برق شیراز در این شاخص، به ردههای برتر کشور ارتقاء یافته است.
معاون بهرهبرداری شرکت توزیع نیروی برق شیراز ضمن بیان اینکه با سلسله اقدامات در زمینه بهینهسازی و مهندسی مجدد که روی شبکه اجرا شد، شاهد کاهش نرخ حوادث غیرمترقبه بودهایم، گفت: این موضوع در کاهش عدد میانگین خاموشی اثرگذار بوده است.
وی در بیان سایر عوامل اثرگذار در کاهش میانگین خاموشی، اظهار کرد: طی سنوات اخیر فرآیند اتوماسیون شبکه به صورت ویژه در دستور کار شرکت توزیع نیروی برق شیراز قرار گرفت که با بهرهمندی از آن شاهد جهش کیفیت ارایه خدمات و مدیریت منابع هستیم.
عزیزی همچنین از راهاندازی سامانه های پیامکی وUSSD Code در آینده نزدیک خبر داد و افزود: راهاندازی سامانه پاسخگویی هوشمند و مکانیزه ۱۲۱ نقش اثرگذاری در ارتقاء کمی و کیفی خدمات داشته و امکان پاسخگویی به ۲۴۰ هزار تماس مشترکان فراهم کرده است.
با بیان اینکه نوسازی شبکه، اصلاح، بهسازی و تعمیرات و هوشمندسازی شبکه، از عوامل مهم و تاثیرگذار در حفظ پایداری شبکه و کاهش خاموشی است، گفت: خوشبختانه با نوسازی کل شبکه فشارضعیف، به طول هزار کیلومتر، انجام عملیات تعمیرات گروهی زیرنور آفتاب و هوشمندسازی، وضعیت شبکه در محدوده عملکرد این شرکت، از وضعیت مطلوبی برخوردار است.
به گزارش سحاب پرس، معاون بهرهبرداری شرکت توزیع برق شیراز در پایان پیرامون تعمیرات در زیر نور آفتاب نیز اظهار کرد: طی ۲ سال اخیر و با انجام بالغ بر ۲ هزار عملیات گروهی تعمیرات زیرنورآفتاب و در مواقع غیربحرانی، نقاط و خطوط بحرانی و عیوب شبکه شناسایی و با اجرای کامل چرخه PDCA برطرف شده است.
انتهای پیام