به گزارش سحاب پرس وبه نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بیضا، صدیقه مویدی بیان کرد: برداشت سیر سبز از سطح ۲۲۲ هکتار از مزارع شهرستان بیضا از اواسط آذر ماه آغاز و تا پایان اسفند ماه ادامه دارد.
وی اظهار کرد: با توجه به برداشت دستی این محصول پرخاصیت و داروئی برای تعداد ۸۱۰ نفر از روستائیان منطقه اشتغالزایی فصلی ایجاد شده است.
به گفته مویدی؛ سیرسبز کشت شده در بیضا رقم محلی است و علاوه بر تهیه غذا به عنوان طعم دهنده استفاده میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا گفت: با توجه به بحران خشکسالی و نیاز آبی کم این سبزی پیازی با توصیه کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی و الگوی کشت ارائه شده، توصیه می گردد کشاورزان کشت سیر را در تناوب با سایر محصولات آبی لحاظ نمایند.
او تصریح کرد: در صورتیکه این محصول به شیوه مناسب و بازار پسند بستهبندی شود، میتوان از آن به عنوان یک محصول صادراتی و ارزآور نام برد.
این مقام مسئول خاطر نشان کرد: فواید سیر شامل کاهش علائم سرماخوردگی، کاهش فشار خون و خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی و همچنین ضد میکروب، قارچ، ویروس و ضد سرطان است.