شهردار شیراز امروز، ۱۰ آذرماه در آیین افتتاحیه نمایشگاه آثار هنرمندان کاریکاتوریست ۳۳ کشور جهان با موضوع کودکان غزه گفت: در کلیه گالریها، مترو و فضاهایی که متعلق به شهرداری است، ارائه و نمایش آثار جشنواره کودکان غزه باید در دستور کار باشد.
محمدحسن اسدی با بیان اینکه این جشنواره با توجه به موضوع آن جهات مختلفی داشت، افزود: در عصری که همه صحبت از حقوق بشر و صلح میکنند اما در یک گوشه از جهان بیش از یک ماه است که ۲۸ هزار نفر از مردم بیگناه به خاک و خون کشیده میشوند و در این میان کودکان بیشترین آسیب را میبینند.
وی تصریح کرد: در زمانی که مناطق مسکونی با بمب افکنها ویران میشود هر آزادهای میتواند قضاوت کند که این اقدام یک فاجعه است اما در عصر کنونی که صحبت از صلح، آرامش و انساندوستی میشود چنین اتفاق ناگواری رخ میدهد.
شهردار شیراز ادامه داد: در این راستا حوزه معاونت فرهنگی شهرداری شیراز در حمایت از مردم و به ویژه کودکان مظلوم، بیدفاع و بی پناه غزه با برگزاری چنین رویدادی پیش قدم شد.
اسدی به آثار ارسال شده به دبیرخانه این جشنواره اشاره و اظهار کرد: از ۳۳ کشور آثار مختلفی با موضوع اعلام شده به دبیرخانه جشنواره ارسال شد و با توجه به اینکه اجرای این رویداد بسیار پر مشقت بود، اما امروز شاهد افتتاحیه نمایشگاه آثار هستیم.
شهردار شیراز با تأکید بر اینکه امروز زبان هنر بسیار زبان تاثیرگذاری است به برگزاری رویداد دومین کنگره سرداران و امیران و شهدا در آبان سال آینده اشاره کرد و افزود: بنا به تاکید مقام معظم رهبری مهمترین موضوعی که در این کنگره مد نظر است استفاده از زبان هنر در بخشهای مختلف همچون فیلم و کتاب است.
در این مراسم همچنین رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز در سخنانی اظهار کرد: بر آن هستیم تا برنامههای اجرایی حوزه سازمان در سطح فرهنگسراها برگزار شود که این اقدام در جهت معرفی فرهنگسراها و آشنایی با فعالیت مدیران و نیروهای زحمتکش پرسنل شهرداری این مجموعه است.
محمدعلی چوبینی افزود: مجموعه آثار هنرمندان منتخب در مترو گالریها و فضای شهر اکران خواهد شد و از ظرفیت سازههای اطلاعرسانی در سطح شهر برای نمایش آثار استفاده میشود.
کاریکاتور یک هنر جهانی و دیپلماتیک است
در این آیین همچنین دبیر جشنواره و عضو هیئت داوران جشنواره بینالمللی کاریکاتور کودکان غزه اظهار کرد: به دلیل حساسیت موضوع جشنواره و کودکان غزه این جشنواره در یکم آبانماه فراخوان بینالمللی آن اعلام شد.
احمدرضا سهرابی با اشاره به اینکه طی یک بازه زمانی ۲۰ روزه فرآیند برگزاری جشنواره رقم خورد، بیان کرد: فرآیند داوری آثار طی ۷ روز صورت گرفت.
دبیر جشنواره بینالمللی کاریکاتور کودکان غزه اضافه کرد: یکی از موضوعاتی که در فرآیند جشنواره اتفاق افتاد تقارن اعلام نتایج همزمان با ۲۹ آبان و بیست نوامبر روز جهانی کودک بود و این موضوع به قدری تلخ بود که مقرر شده بود نتایج جشنواره بینالمللی کاریکاتور در سایتهای بینالمللی اعلام شود.
سهرابی ادامه داد: یک از موضوعات مدنظر دبیرخانه و مورد تأکید رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز، پیرو برپایی نمایشگاه در شیراز، شکلگیری یک جریانسازی جهانی بود.
انتهای پیام