6

برداشت طلای سرخ در نی‌ریز آغاز‌شد

  • کد خبر : 81317
  • 13 آذر 1402 - 14:22
برداشت طلای سرخ در نی‌ریز آغاز‌شد
مدیر جهادکشاورزی شهرستان نی‌ریز گفت: برداشت زعفران از یک‌صد هکتار زمین‌های زراعی شهرستان نی‌ریز آغاز شده‌است و تا اواخر آذر‌ماه ادامه‌دارد.

به گزارش سحاب‌پرس و به نقل از روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان نی‌ریز، علیرضا بصیری تصریح‌کرد: عمده زعفران شهرستان در بخش پشتکوه (مشکان و دهچاه) تولید می شود.

وی با بیان اینکه متوسط برداشت این محصول در شرایط عادی پنج کیلوگرم در هر هکتار است؛ افزود: امسال نسبت به سال گذشته عملکرد بهتری داشته‌ایم و پیش‌بینی می‌شود بیش از۴۰۰ کیلوگرم زعفران برداشت شود.

او اظهارکرد : بازده اقتصادی گُل‌دهی زعفران از سال سوم کشت پیاز آن شروع می‌شود و برای پنج تا هفت سال متوالی ادامه دارد.

بصیری مدت زمان برداشت زعفران را حدود ۲۵ روز اعلام‌ و عنوان‌کرد: در حال حاضر نبود صنایع بسته‌بندی  و تسهیلات  مشکلات زعفران‌کاران است.

این مقام مسئول ابرازکرد: زعفران به دلیل طعم، بو و رنگ زرد خاصی که دارد در صنعت غذا، شیرینی پزی، داروسازی و دیگر صنایع کاربرد دارد.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان نی‌ریز گفت: کُلاله مهم‌ترین قسمت گل زعفران است که از بخش‌های مختلف«نگین»، «سَرگل»، «پوشال» و «دسته»  تشکیل شده است و مرغوبترین زعفران از «نگین» کلاله به‌دست می‌آید که سرخ‌ترین بخش آن می‌باشد.

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=81317

سحاب پرس در شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.