نماینده مردم فیروزآباد، فراشبند و قیر و کارزین در مجلس شورای اسلامی و رئیس فراکسیون ورزش مجلس، در برنامه زنده تلویزیونی ورزش فارس به عنوان مهمان تلفنی حضور پیدا کرد.
در این برنامه، ابتدا از او خواسته شد که درباره مصوبات اخیر مجلس در زمینه ورزش، مخصوصا شرایط کار، مسکن، نحوه امرار معاش و پاداش قهرمانان، صحبت کند.
مهدی فروردین عنوان کرد: ما بازیهای آسیایی و قبل از آن مسابقات المپیک را پشت سر گذاشتیم که بهتر است خود ورزشکاران درباره این موضوع اظهار نظر کنند. اتفاقاتی که در مجلس در جهت حمایت از ورزشکاران مدال آور و مربیان و هم کادر فنی تیمها، تصمیمات متفاوتی گرفته شده بود، از این جهت که در بحث پاداشها به گونهای عمل شد که قبل از اعزام ورزشکاران به مسابقات، مشخص شود که چه پاداشی قرار است به قهرمانان تعلق بگیرد.
وی در ادامه اظهار کرد: مجلس در مهرماه سال ۱۳۹۹ قانون اهداف، وظایف و اختیارات وزارت ورزش را تصویب کرد. از قِبل همین قانون، اتفاقات خوبی در بحث سرانه ورزشی مناطق محروم رخ داده که تاثیر آن را هم مشاهده میکنیم.
رئیس فراکسیون مجلس در پاسخ به سوال بعدی مجری برنامه مبنی بر اینکه “آیا پاداشی برای قهرمانان پاراآسیایی هم در نظر گرفته شده بود یا خیر”؟ گفت: بله این پاداشها هم برای بازیهای آسیایی بوده و هم پاراآسیایی، ولی عددش متفاوت است. برای مدال طلای بازیهای آسیایی چیزی حدود ۱۵ هزار دلار، مدال نقره ۶ هزار دلار و مدال برنز ۳ هزار دلار در نظر گرفته شد. نکته حائز اهمیت این است که تصویب این قانون خیلی برای ورزش کشور مهم بود.
وی در ادامه به تصویب یک قانون در حمایت از باشگاه داران اشاره کرد و گفت: ما داریم قانونی را تصویب میکنیم تحت عنوان نظام جامعه باشگاهداری که این پیام خوبی است برای باشگاه داران عزیز که به نوعی بخشی از اشتغال کشور را به دوش میکشند. قانون ارزش افزوده که در مجلس، هم در بودجه ۱۴۰۲ به عنوان یک حکم تصویب شد، هم در برنامه هفتم توسعه، این حکم خوشبختانه مصوب شد به عنوان یک قانون محکم در حمایت از ورزش و پروژههای عمرانی ورزش. نحوه توزیع آن هم به صورت ۶۰ به ۴۰ بین ورزش دانشآموزی و ورزش کشور است.
مجری برنامه در خصوص مسالهای که مقام معظم رهبری در دیدار اخیر با ورزشکاران مطرح کردند و از طرح “راه اندازی شهرک مدال مخصوص حل مشکلات ورزشکاران” سخن گفتند، پرسید که آیا مجلس برای این قضیه اقدامی انجام داده است؟ که فروردین پاسخ داد: بله این موضوع به عنوان یک اولویت برای ما مطرح است.
سرمربی پیشین تیم فوتبال قشقایی شیراز افزود: مجلس دو موضوع را در بحث حمایت ورزشکاران به صورت ویژه پیگیری میکند. یکی بحث سرباز قهرمان و دیگری بحث مسکن ورزشکاران و مهمتر از آن، بحث اشتغال ورزشکاران المپیکی و جهانی است. مگر اینکه ورزشکاری خودش مراجعه نکرده باشد. ولی طبق قانون مجلس، هر ورزشکاری که مدال آوری در بازیهای المپیک و جهانی داشته باشد، دستگاهها مکلفند که او را به کار گرفته و مشکل اشتغالش را حل کنند.
فروردین در انتهای صحبتهای خود به یک اتفاق خوب در عرصه ورزش استان فارس اشاره کرد و گفت: همانطور که میدانید، بخش اعظمی از گاز کشور را استان فارس تامین میکند ولی متاسفانه پیش از این، هیچ بهرهای از این تولید گاز، نصیب استان ما نمیشد. امسال با کمک مجمع نمایندگان استان فارس، موفق شدیم یک درصد از سهم گاز را برای استانهای گازخیز در حکم برنامه هفتم بیاوریم که این خیلی میتواند کمک بزرگی باشد به زیرساختها و توسعه پروژههای بزرگ ورزشی و مهمتر از همه، یک باشگاه فرهنگی ورزشی را به نام زاگرس جنوبی ثبت کردیم. حالا این باشگاه در رشتههای تکواندو، هندبال، کشتی، فوتسال، فوتبال و بسکتبال در لیگهای کشوری فعالیت دارد و ان شاءلله این نوید آینده روشنی را برای ورزش فارس میدهد.
به گزارش سحاب پرس، مهدی فروردین تا زمستان سال ۱۳۹۸ به عنوان یک مربی فوتبال شناخته میشد. او چندسال به عنوان مربی و سرمربی در باشگاه قشقایی شیراز، عملکرد نسبتا موفقی را از خود به جا گذاشته بود. فروردین در دیماه ۹۸ به یکباره از سمت سرمربیگری این تیم شیرازی کنارهگیری کرد و رسما وارد عرصه انتخابات مجلس شد.
او در اسفندماه سال ۹۸ توانست با کسب بیشترین آرا از حوزه انتخابیه فیروزآباد، فراشبند و قیر و کارزین، به مجلس یازدهم راه پیدا کند. فروردین در تیرماه ۱۳۹۹ به عنوان رئیس فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی انتخاب شد.
انتهای پیام