به گزارش سحاب پرس و به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بیضا، صدیقه مویدی اظهار کرد: برداشت زعفران دیم و آبی در شهرستان بیضا از اواخر آبان ماه شروع شد و تا پایان آذر ماه ادامه دارد.
وی با بیان اینکه میانگین تولید زعفران ۴ کیلوگرم در هر هکتار است، تصریح کرد: پیش بینی می شود بالغ بر ۴۸ کیلوگرم زعفران خالص از این سطح زیرکشت برداشت و روانه بازار مصرف شود.
به گفته مویدی؛ برداشت زعفران در این شهرستان به صورت دستی و قبل از طلوع آفتاب انجام میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا افزود: با توجه به روند رو به رشد سطح کشت این گیاه داروئی نیاز است دستگاه های مکانیزه برداشت و فرآوری زعفران در بیضا توسعه یابد.
وی با اشاره به اینکه زعفران تولیدی به علت اقلیم آب و هوایی عیار بالایی دارد اضافه کرد: در صورت فراهم شدن زمینه صادرات این محصول، تجارتی پرسود را رقم خواهد زد.
این مقام مسئول خاطر نشان کرد: در سال های اخیر خشکسالی باعث شده کشاورزان برای تولید محصولات خود با چالش تأمین آب مواجه شوند، بنابراین کشت محصولات کمآب بر و اقتصادی مانند گیاهان داروئی در اولویت مدیریت جهاد کشاورزی این شهرستان قرار دارد و کشاورزان به کشت این محصولات ترغیب می شوند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا؛
گل های زعفران مهمان دشت های بیضا
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا از آغاز برداشت زعفران درسطح 12 هکتار از مزارع کشاورزی این شهرستان خبر داد و گفت: این سطح نسبت سال گذشته 4.3 درصد افزایش دارد.
لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=80328
- خبرنگار افتخاری: سارا بویری
- سردبیر : ساسان یگانه
- بدون دیدگاه