فرماندار ویژه لارستان در مراسم افتتاح دانشگاه فرهنگیان لارستان گفت: با وحدت و اتحاد و همدلی میتوان هر کار غیر ممکنی را ممکن ساخت و برای راهاندازی دانشگاه فرهنگیان لارستان همه دست به دست هم دادند تا این مهم به ثمر بنشیند که مبارک مردم شریف لارستان باشد.
داریوش دهقان افزود: دانشگاه فرهنگیان که همان تربیت معلم سابق است، مولود انقلاب اسلامی به شمار میرود و همانگونه که سایر نهادهای انقلابی در حفظ انقلاب اسلامی نقش دارند، دانشگاه فرهنگیان نیز در عرصه تعلیم و تربیت افراد با ایمان و انقلابی، نقش داشته و مسئولیت تربیت نسل آینده کشور را برعهده دارد.
وی تصریح کرد: دانشگاهها به عنوان مراکز فرهنگی و آموزشی کلان کشور وظیفه تربیت فرزندان و امیدهای آینده کشور را بر عهده دارند و آموزش و پرورش هم نقش پایهای دارد و اگر بخواهیم جامعه پیشرفته داشته باشیم نیازمند نشاط و پویایی در این نهاد هستیم.
دهقان در پایان ضمن قدردانی از همه کسانی که در راهاندازی دانشگاه فرهنگیان لارستان تلاش و همت کردند، گفت: باید جهتگیری لازم در جهت اعتلای دانشگاه فرهنگیان لارستان صورت گیرد و در این خصوص نقش اساتید مهم است چرا که اساتید انقلابی باید میداندار و پیشتاز این حرکت باشند و اعتقاد قلبی به این نظام و انقلاب و کشور داشته باشند.
رئیس دانشگاه فرهنگیان لارستان نیز در این مراسم گفت: تأسیس دانشگاه فرهنگیان در لارستان، حاصل وحدت نظر و عمل مثلث مسئولان، خیرین و پیگیران بوده و هماکنون نیز همین وحدت نظر و عمل، به علاوه زحمات زایدالوصف کارکنان مجموعه، موجب پیشرفت امور است.
کاظم رحیمینژادان گفت: دانشگاه فرهنگیان کشور دارای یک سازمان مرکزی در تهران است، در مرکز هر استان دو پردیس، یکی دخترانه و دیگری پسرانه وجود دارد و مهمترین ارکان آموزشی دانشگاه فرهنگیان هر استان محسوب میشود. این دو پردیس، مراکزی را به عنوان زیرمجموعه خود اداره میکنند که در استان فارس، “مرکز سلمان فارسی شیراز” و “زینب کبری کازرون” مراکزِ زیر نظر پردیس دخترانه “شهید باهنر شیراز” است و “شهید بهشتی اقلید” و “لارستان” زیرمجموعه “پردیس شهید رجایی شیراز” هستند؛ بنابراین باید گفت دانشگاه فرهنگیان لارستان، کازرون و اقلید همگی شعبههایی از دانشگاه فرهنگیان فارس هستند و تنها راهِ شعبهای از فارس نبودن در ساختار فعلی دانشگاه فرهنگیان کشور، این است که لار مرکز یک استان باشد.
وی افزود: دانشگاه فرهنگیان در لارستان از شهریور ۱۴۰۲ در دفترچه کنکور قرار گرفت و در مهرماه تاسیس شد. آنچه در سال ۹۸ اتفاق افتاد انتقال جمعی از دانشجویان “مرکز شهید مطهری شیراز” به لارستان بود، بدون اینکه نام لارستان در دفترچه کنکور قرار گیرد و بدون اختصاص هیچ بودجه یا نیروی کار از طرف سازمان مرکزی به لار، حتی اجازه نصب تابلو هم نداشتند، البته نکته مثبت انتقال دانشجو به لار در آن زمان، ورود خیرین شهر لار به موضوع و خریداری شدن امکانات قابل توجهی برای تاسیس دانشگاه فرهنگیان لارستان بود، اما روند واقعی راهاندازی دانشگاه فرهنگیان در لارستان از سال ۱۴۰۱ با تغییر مسیر پیشین و قرار گرفتن نام لارستان در دفترچه کنکور در شهریور ۱۴۰۲ و اختصاص کد رشته مخصوص دانشگاه فرهنگیان به شهر لار و پس از آن گرفتن مجوز برای بهکارگیری کارکنان و پذیرش دانشجو و… بود.
رحیمینژادان تاکید کرد: اگر بخواهیم کلمه بازگشایی را به کار ببریم باید بگوییم دانشگاه فرهنگیان در لارستان، پس از ۳۰ سال بازگشایی شد، چراکه مرکز تربیت معلم لار در سال ۱۳۷۲ منحل شد.
وی بیان کرد: در این مرحله، ۷۰ دانشجو در رشته آموزش ابتدایی به لارستان اختصاص داده شد. حدود ۱۵۰ نفر از مهارتآموزان ماده ۲۸ نیز از شهرستانهای پنجگانه حوزه لارستان بزرگ و نیز شهرستانهای جهرم، فسا، داراب، زریندشت، قیر و کارزین، لامرد و مهر در لار مشغول گذراندن پودمانهای تخصصی هستند.
رئیس دانشگاه فرهنگیان لارستان یادآور شد: خیرین از سال ۹۸ با تشکیل انجمنی، امکانات اولیه تاسیس دانشگاه را آماده کرده بودند و در حال حاضر نیز جمعی از این بزرگواران ما را یاری میکنند و باید اذعان کنم که بدون یاری و همراهی خیرین، راهاندازی دانشگاه ممکن نبود.
وی با بیان اینکه اساتید دانشگاه از طریق انجام مصاحبه و اخذ شناسه تدریس دانشگاه فرهنگیان به کار دعوت شدهاند و تماما بومی لارستان هستند، گفت: در صورت همکاری مسئولانِ لارستان، قصد احداث یک پردیس بزرگ برای بانوان و آقایان در لارستان را داریم و اخذ مجوزها و رشتههای جدید نیز در دست پیگیری است.
به گزارش سحاب پرس و به نقل روابط عمومی فرمانداری ویژه لارستان، این دانشگاه در شهرجدید لار کنار میدان علم و فناوری قرار دارد.
انتهای پیام