به گزارش سحاب پرس و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، مهدی صادقی بیان کرد: برگزاری کارگاه های آموزشی برای کارشناسان و بهره برداران و پیگیری بیمه محصول کاملینا از جمله اقدامات انجام شده در راستای توسعه کشت این دانه روغنی بوده است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه در سال گذشته ۹۰۱ هکتار به کشت کاملینا در استان فارس اختصاص داشت، ابراز کرد: از مقدار مذکور حدود ۸۱۱ هکتار دیمکاری و مابقی همراه با آبیاری تکمیلی بوده است که تماما به مرحله برداشت رسیدند و قریب به ۵۴۰ تن دانه روغنی برداشت شد.
وی با اذعان به اینکه کشت و برداشت کاملینا مکانیزه انجام می شود، افزود: عمده مزارع کاملینا در شهرستان های شیراز، مرودشت، کازرون، فیروزآباد، فسا، جهرم، سپیدان، بیضاء، اقلید، ارسنجان و زرین دشت بوده است.
صادقی با اشاره به اینکه گیاه کاملینا مقاوم به تنش های محیطی از جمله سرما، گرما، خشکی، شوری و آفات و بیماری ها مقاوم است، افزود: این گیاه با سیستم های خاکورزی کم یا بدون خاکورزی سازگار است، مقاومت بالایی به دماهای بالا در زمان گلدهی دارد، کشت آن در انواع بافت خاک حتی خاک های سبک و شنی و نیز خاک های دارای مواد معدنی پائین به خوبی امکان پذیر است.