به گزارش سحاب پرس و به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بیضا، صدیقه مویدی اظهار کرد: عملیات برداشت دستی پیاز بهاره از سطح ۳۸۰ هکتار از اراضی زیر کشت این محصول از اواخر تیرماه آغاز شد.
مویدی با بیان اینکه پیاز به دو روش نشایی و بذری کشت می شود تصریح کرد: ۷۰ درصد پیاز کشت شده از ارقام سفید، شیری و زرد طلایی و ۳۰ درصد پیاز قرمز است.
این مقام مسئول شرایط اقلیمی و خاک مناسب، ایجاد اشتغال فصلی بالا، تناوب کشت و افزایش راندمان مصرف آب با اجرای سیستم آبیاری نوین را، از جمله مزایای کشت پیاز در بیضا برشمرد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا با اشاره به اینکه تعدادی از کشاورزان به دلیل بالا بودن عرضه پیاز نسبت به نیاز بازار در این فصل، اقدام به ذخیره این سبزی می نمایند توضیح داد: بر اساس طرح سامانه جامع انبارها، هر مکان و مرکزی که کالا در آن نگهداری، وارد و یا خارج میشود باید در سامانه جامع انبارها به آدرسwww.nwms.ir ثبت شود.
به گفته مویدی؛ مقادیر بالای ویتامین C در پیاز سبب شده است که این سبزی در تنظیم و تقویت سیستم ایمنی بدن، تولید کلاژن برای توقف خونریزی و التیام زخمها و نیز جذب آهن در بدن نقش به سزایی داشته باشد.