به گزارش سحاب پرس، محمدخلیل عسکری امروز، ۱۲ آبان در مراسم رونمایی از دستاورهای طرح شهید عجمیان قرارگاه عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر در استان فارس گفت: قلب و مرکز ثقل اجرای این طرح، مدرسه است و تمام کادر مدرسه برای اجرای آن پای کار آمده و یک کار جهادی و انقلابی انجام دادند.
وی با یادآوری اینکه طرح شهید عجمیان در تابستان امسال شروع شد، افزود: در این طرح نقطه اصلی مدرسه، کلاس درس بود و دانشآموزان و همکاران نیز این کار جهادی را انجام دادند.
عسکری تصریح کرد: اکثریت گروههای جهادی که در این طرح فعالیت میکردند متعلق به آموزش و پرورش بود و این یعنی آموزش و پرورش آمده است تا نظم جدید جهانی را که رهبر معظم انقلاب فرموده را به معنی واقعی کلمه اجرایی و عملی کند.
مدیرکل آموزش و پرورش فارس گفت: یکی از رویکردها و سیاستهای دولت سیزدهم و تاکید رییسجمهور و وزیر آموزش و پرورش این است که به مدارس عادی دولتی توجه داشته باشیم.
وی با بیان اینکه طرح مولدسازی که دولت آن را دنبال میکند را به مدیران مدارس تفویض اختیار کردیم، گفت: رهبر انقلاب دستور فرمودند آموزش و پرورش از قوانین استثنا باشد لذا هر کجا که مدیران ادارات نتوانستند طرح مذکور را اجرایی کنند، ورود کرده و آن را به پیش برد.
عسکری گفت: آموزش و پرورش فعلی رویکرد مردمیسازی دارد، به عنوان مثال در نوروز سال گذشته دیدیم دانشآموزان با طرح با عیدیهایمان کولاک میکنیم در یک اقدام مبتکرانه بیش از سه میلیارد تومان برای کمک به نیازمندان جمع آوری کردند.
مدیرکل آموزش و پرورش فارس همچنین با تقدیر از رسانهها گفت: هرچه در آموزش و پرورش اتفاق بیفتد، آنها به صورت هنرمندانه به کف جامعه انتشار میدهند.
وی همچنین با اشاره به در پیشرو بودن ۱۳ آبان گفت: کاری را که ما باید انجام دهیم آشنا کردن دانشآموزان با فرهنگ مقابله با استکبار و مقاومت در برابر زشتیها و بدیهاست. راهبردها را رهبری در جلسه با دانشآموزان اعلام فرمودند که مرگ بر آمریکا یک شعار نیست بلکه یک خط و مشی است.
عسکری اظهار کرد: آمریکاییها و اسراییلیها سیلی محکمی از جمعیت مقاومت خوردند لذا حضور دانشآموزان در راهپیماییها باعث دلگرمی جبهه مقاومت و کودکان غزه و مظلومان جهان خواهد شود.
دبیر قرارگاه عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر استان فارس نیز در این جلسه گفت: این قرارگاه در استان دارای ۸ کارگروه و ۲۴ عضو است که ۱۴ عضو آن از دستگاههای خارج از آموزش وپرورش هستند.
قهرمان قهرمانی گفت: قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر بر اساس اسناد بالادستی ازجمله سندتحول و سند دولت مردمی آیتالله رئیسی ایجاد شده است. در این قرارگاه تلاش میشود فاصله مدارس بین مناطق برخوردار و کم برخوردار کم شود.
وی اظهار کرد: استان فارس موفق شد در ابتدای سال تحصیلی در یکی از برنامههای این قرارگاه، ۳۸ هزار دانشآموز دهکهای یک تا سه استان را با حمایت استانداری، کمیته امداد و بسیج دانشآموزی زیر پوشش خدمات حمایتی خود قرار دهد.
قهرمانی به طرح شهید محمودوند که یکی دیگر از برنامههای این قرارگاه است نیز اشاره کرد و گفت: در قالب این طرح، دانشآموزان بازمانده از تحصیل استان شناسایی و به کلاسهای درس بازگردانده شدند.
دبیر قرارگاه عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر استان فارس گفت: ۴۰۰۰ دانشآموز نخبه از نقاط مختلف مناطق محروم استان در قالب طرح ستاره شریف که از دیگر برنامههای این قرارگاه است قرار گرفتند.
قهرمانی به اجرای طرح معلمان جهادی نیز اشاره کرد و گفت: در این طرح معلمان علاقهمند به کارجهادی در استان شناسایی شدهاند.
دبیر قرارگاه عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر استان فارس همچنین به طرح سید روحالله عجمیان اشاره و اظهار کرد: موضوع اصلی این طرح بهسازی و شادابسازی مدارس مناطق محروم است. در طرح مذکور، بیش از ۳۸۰۰ کلاس در ۶۷۰ مدرسه کار بهسازی و شادابسازی آن انجام شده است.
وی بیان کرد: اجرای این کارها بهوسیله گروههای جهادی بوده که در استان فارس بیش از ۴۷۰ گروه جهادی مشارکت داشتند و۳۹۰ گروه از بدنه آموزش وپرورش است.
قهرمانی گفت: ترمیم آسفالت کف و ایزوگام سقف، اصلاح میز و نیمکت، رنگآمیزی کلاسهای درس و حیاط مدارس و … از جمله اقدامات در طرح شهید عجمیان در مدارس استان بوده است. همچنین در کنار کارهای عمرانی، فعالیت های فرهنگی و ورزشی و غنیسازی اوقات فراغت دانشآموزان نیز در این طرح در تابستان انجام شده است.
انتهای پیام