به گزارش سحابپرس و به نقل از روابطعمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان نیریز، علیرضا بصیری با اشاره به اینکه کار برداشت “به” تا پایان آبانماه ادامهدارد، تصریحکرد: با توجه به خسارات ناشی از خشکسالی، کمبود آب و گرمازدگی که به این محصول واردشده؛ نسبت به سال گذشته با افزایش تولید مواجه بودهایم و پیشبینی میشود تا پایان فصل برداشت، نزدیک به ۴۵۰۰ تن “به” تولید و روانه بازار مصرف شود.
این مقام مسئول اظهارکرد: میادین استانهای تهران، خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان علاوه بر مصرف درون استانی، از مهمترین بازارهای این محصول در نیریز هستند.
بهگفته وی؛ اصفهانی، شیشهای، کدوئی و محلی از مهمترین ارقام “به” کاشته شده در این شهرستان به شمار می آیند که از کیفیت و بازارپسندی مطلوبی برخوردارند.