حمیدرضا سلیمانپور در گفتوگو با خبرنگار سحاب پرس، در خصوص خاموشی بین مکالمه و قطعی بین تماسها در استان فارس تصریح کرد: در برخی از پاساژها، بیمارستان ها و … از ریپیترهای غیرمجاز استفاده می کنند که باعث قطعی شبکه می شود.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات فارس با بیان اینکه با ممانعت های بی مورد برای ایجاد دکل های مخابراتی در شهرها روبهرو هستیم، اضافه کرد: در نقاطی از شهرها به خصوص شهر شیراز خلأ ارتباطی داریم، از اینرو خاموشی یا قطعی حین مکالمه رخ میدهد که باید دکل در آن نقطه احداث شود اما با ممانعت مردمی به واسطه به وجود آمدن تفکرات غلط مبنی بر ارتعاشات مخرب توسط آنتن های مخابراتی مواجه میشویم در صورتی که سازمان انرژی هستهای کشور، وزارت بهداشت و دیگر دستگاههای متولی سلامت جامعه، آنتنهای مخابراتی را تایید کردند.
وی ادامه داد: برخی از مکان هایی جانمایی شده برای احداث سایت و پوشش مناطق شهری در اختیار دستگاه های دولتی است اما اجازه نصب دکل داده نمیشود از این رو انتظار داریم دستگاههای اجرایی نیز همکاری کامل را داشته باشند.
سلیمانپور در ادامه روند پیشرفت اینترنت نسل همراه نسل پنجم ۵G در استان فارس را مورد اشاره قرار داد و گفت: بیش از یک سال گذشته تاکنون شرکت ایرانسل ۵۸ سایت اینترنت نسل پنجم را ایجاد کرده و در مرحله بهرهبرداری قرار دارد و باید تلفن همراه یا دستگاه گیرنده شهروندان این نسل از اینترنت را پشتیبانی کند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات فارس افزود: نسل پنجم پهنای باند تلفن همراه مزایای بسیاری را به همراه خواهد داشت که بیشتر آنها را میتوان در ارتقای تکنولوژی با اینترنت اشیاء (IoT) تعریف کرد و اینترنت اشیاء، رشد مبتنی بر فناوری را هم برای صنعت و هم برای کاربران به همراه دارد.
وی با اشاره به راهاندازی ۱۰ سایت اینترنت نسل پنجم توسط شرکت همراه اول در فارس، اظهار کرد: ایجاد ۳۷ سایت نیز توسط این اپراتور در حال انجام است و تا پایان آبان یا آذر ماه سایتهای همراه اول نیز راهاندازی میشود.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات فارس، نظارت لحظهای اپراتور های مخابراتی را در استان مورد توجه قرار داد و بیان کرد: با ایجاد ۱۸ سایت نظارتی توسط سازمان تنظیم مقررات وزارت ارتباطات در شهر شیراز، فرکانس شبکه مخابراتی شبانه روزی پایش و رصد می شود که در صورت خروج از محدوده فرکانس تعیین شده به اپراتور مربوطه تذکر خواهند داد.
سلیمان پور در ادامه سخنان خود با بیان اینکه در ابتدای دولت سیزدهم ۵۰۰ روستای بیش از بیست خانوار فارس از اینترنت محروم بودند، تاکید کرد: تنها ظرف دوسال اخیر ۳۱۷ روستا که فاقد هر گونه دسترسی ارتباطی بودند به اینترنت پرسرعت و پایدار متصل شده اند که ۹۳ درصد روستاهای بالای بیست خانوار این استان، تحت پوشش شبکه ارتباطی قرار گرفتند.
وی با اشاره به اینکه ۱۶۱ روستای بالای ۲۰ خانوار دیگر در استان باقی مانده است، اظهار امیدواری کرد که تا دهه فجر امسال یا حداکثر تا پایان سال جاری تمام روستاهای بالای بیست خانوار استان فارس به شبکه ملی اطلاعات متصل شوند تا هیچ روستای فاقد دسترسی در این استان باقی نماند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات فارس تصریح کرد: پس از اتمام اتصال روستاهای بالای بیست خانوار به شبکه ملی اطلاعات، ترمیم شبکه مخابراتی برخی از شهرها یا روستا ها و تقویت پوشش مخابراتی جادهای استان نیز در دستور کار قرار میگیرد.
انتهای پیام