به گزارش سحاب پرس، پنجمین روز از خردادماه ۱۴۰۲ بود که مهندس سید عزت الله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از تنگه هایقر بازدید کرد.
وی در این بازدید گفت: تنگه هایقر فیروزآباد یک جاذبه بینظیر در حوزه گردشگری هیجانی در سطح جهان است و باید در صدا و سیما معرفی شده و سرمایه گذاران خارجی جذب این منطقه شوند.
ضرغامی افزود: تنگه هایقر برای گردشگری هیجانی مکان و فرصت خوب در سطح دنیاست و در جهان بی نظیر است و باید برای جذب سرمایه گذار خارجی در این منطقه اقدام شود.
وزیر میراث فرهنگی ادامه داد: تنگه هایقر یک جاذبه گردشگری طبیعی است که باید به عنوان یک فرصت ویژه در حوزه گردشگری مورد توجه ویژه قرار بگیرد.
ضرغامی تاکید کرد: باید در معرفی این منطقه زیبای طبیعی منحصر به فرد اقدام کنیم و در این منطقه برای اجرای اقدامات گردشگری از آسانسورهای شیشهای تا مسیرهای پیادهروی با جذب سرمایه گذار اقدام شود و ایمنی جاده منتهی به این تنگه هم باید افزایش یابد.
وی تصریح کرد: تنگه هایقر به طرح جامع گردشگری نیاز دارد و باید برایش چنین طرحی در نظر گرفته شود.
ضرغامی تاکید کرد: هدایت سرمایه گذاران از قطر و امارات و حوزه خلیج فارس به تنگه هایقر باید مورد توجه قرار بگیرد.
تنگه هایقر در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید
و حال اینکه در اجرای تبصره ماده ۲ قانون تشکیل سازمان میراث فرهنگی کشور مصوب دیماه ۱۳۸۲ و آییننامه اجرایی آن، مصوب چهارم مرداد ۱۳۸۴ به شماره ۲۶۹۷۵/ت ۳۲۹۲۵ ه، هیئتوزیران با موضوع ثبت میراث طبیعی ارزشمند کشور در فهرست میراث طبیعی ملی؛ تنگه هایقر واقع در استان فارس، شهرستان فیروزآباد، بخش مرکزی، ۲۵ کیلومتری جنوب فیروزآباد، قیرو کارزین، به شماره ۱۱۷۷ تاریخ ۱۶ مرداد ۱۴۰۲ به ثبت رسید.
آیا وقت هدایت سرمایه گذاران نرسیده است؟!
آیا وقت آن نرسیده است که اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس به فکر این موضوع باشد که بدنبال هدایت سرمایه گذاران به این تنگه باشد؟!
استان فارس یکی از استانهای زیبای ایران است که بهدلیل سابقه تاریخیاش جاذبههای بیشمار و کمنظیری دارد و تنگه هایقر یکی از اعجاب انگیزترین جاذبه های طبیعی در سطح استانی، ملی و حتی جهانی است که در فیروزآباد فارس واقع شده است و با چشمانداز شگفتانگیزش طبیعتگردان و دوستداران طبیعت را به خود جذب کرده است.
تنگ هایقر دارای دیواره های بلندی است و آب رودخانه قره آج در ته دره جریان دارد و این دره از نوعی پوششهای گیاهی در اطراف خود برخوردار است و همین سبزههای کم قد، زیبایی آن را چندین برابر کردهاند. همچنین دیوارههای صخرهای دره در اثر فرسایش، حالت پلکانی بسیار ریزی را به خود دادهاند که بر زیبایی دیوارههای تنگه افزوده است.
انتهای پیام/