به گزارش سحاب پرس و به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بیضا، صدیقه مویدی اظهار کرد: کار برداشت لوبیا از اواخر شهریور ماه سال جاری آغاز شد و تا اوایل آبان ماه ادامه دارد.
وی پیشبینی کرد: بیش از ۳۰۰ تن انواع لوبیا از این میزان سطح زیر کشت برداشت و روانه بازار مصرف شود.
مویدی تصریح کرد: برداشت این حبوبات شامل دو مرحله ی برش دستی و جدا سازی مکانیزه ی دانه توسط کمباین است که موجب افزایش هزینه های کارگری برداشت می شود.
به گفته او ۲۵ درصد مزارع لوبیا به روش نشتی و ۷۵ درصد به روش تیپ و بارانی آبیاری میشوند که تاثیر زیادی بر مصرف بهینه آب کشاورزی شهرستان دارد.
این مقام مسئول بیان کرد: قیمت و ارزش افزوده بالای محصول، دوره رشدی کوتاه و استفاده از آن به عنوان کشت دوم سبب رغبت کشاورزان به کشت این محصول شده است.
وی در ادامه توضیح داد: لوبیا سلامت خاک را بهبود میبخشد، نیتروژن را وارد خاک میکند و نیاز به کود را کاهش میدهد.