به گزارش سحابپرس و به نقل از روابطعمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان نیریز، علیرضا بصیری با بیان اینکه در سال جاری باوجودشرایطی همچون گرمازدگی و کاهش نزولات آسمانی در مجموع نسبت به سال گذشته با افزایش تولید مواجهایم؛ افزود: عمده محصول گردوی نیریز در بخش پشتکوه این شهرستان تولید میشود که شامل ارقام محلی و پوست کاغذی است.
وی اظهارکرد: برداشت گردو در شهریورماه انجام میشود و ۲۰۰۰ نفر در فصل برداشت در باغهای این شهرستان مشغول به کار میشوند.
به گفته بصیری؛ با رویکرد تجاری سازی این محصول، می توان با طرح سرشاخه کاری درختان گردو و استفاده از ارقام جدید و پر محصول داخلی و خارجی مانند جمال، چندلر و فرانکت، z و هارتلی عملکرد را در واحد سطح افزایش داد.