5

برداشت ۱۶۵ تن آلو بخارای ارگانیک دیم از باغ‌های نی‌ریز

  • کد خبر : 73160
  • 26 شهریور 1402 - 13:35
برداشت ۱۶۵ تن آلو بخارای ارگانیک دیم از باغ‌های نی‌ریز
مدیر جهادکشاورزی شهرستان ني‌ريز از برداشت 165 تن آلوبخارای ارگانیک دیم خبرداد و گفت: عمده سطح زير كشت این محصول در منطقه مشكان به مساحت 185 هکتار می باشد که 165 هكتار آن بارور است.

به گزارش سحاب‌پرس و به نقل از روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان نی ریز، علیرضا بصیری افزود: عملیات برداشت از اواسط مرداد ماه آغازشده و در اواسط شهریورماه به پایان رسیده است.

به‌گفته‌ وی؛ عملکرد محصول تر آلو بخارا در شرایط مناسب اقلیمی بالغ بر سه تن در هکتار است و با توجه به خشک‌‌سالی و سرمازدگی سال جاری، به حدود یک تن در هکتار کاهش یافته که بالغ بر ۱۶۵ تن محصول تر از سطح باغ‌ها برداشت و روانه بازار شده است.

بصیری تاکیدکرد: این محصول به صورت سالم و بدون استفاده از کود و سموم شیمیایی تولید می‌شود و در تهیه غذاهای مختلفی مانند مرغ، کوفته، خورشت اسفناج و فسنجان نیزکاربرد دارد.

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=73160

سحاب پرس در شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.