به گزارش سحاب پرس و به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کوار، عبدالرسول جوکار بیان کرد: مویز تولیدی شهرستان کوار از ارقام ریش بابا و رطبی بوده و به دو روش تیزابی و آفتابی تهیه میشود.
به گفته وی؛ میزان ۷۰ درصد انگور تولید شده در شهرستان کوار به مصرف تازه خوری میرسد و ۳۰ درصد آن فرآوری شده و بهصورت مویز، آب میوه و شیره انگور مصرف میشود.
جوکار خاطرنشان کرد: کیفیت خوب محصول تولیدی سبب شده علاوهبر مصرف در بازارهای داخلی به کشورهای همسایه نیز صادر شود.
این مقام مسئول افزود: در چند سال اخیر اقداماتی از جمله برگزاری کارگاههای آموزشی، صدور مجوزهای صنایع فرآوری و پرداخت تسهیلات توسط صندوق حمایت از بخش کشاورزی انجام شده که نقش موثری در تنظیم بازار انگور و اشتغالزایی در شهرستان داشته است.
با توجه به خواص منحصر به فرد مویز، قرار گرفتن آن در رژیم غذایی علاوهبر تامین مواد مغذی مورد نیاز بدن در سلامتی انسان نیز مفید است.