• امروز : جمعه - ۳۰ شهریور - ۱۴۰۳
  • برابر با : 17 - ربيع أول - 1446
  • برابر با : Friday - 20 September - 2024
8
نماینده ولی فقیه در استان فارس:

پیشبرد اهداف نظام با حرکت مبتنی بر دانش محقق می شود

  • کد خبر : 7199
  • 06 شهریور 1399 - 19:06
پیشبرد اهداف نظام با حرکت مبتنی بر دانش محقق می شود

نماینده ولی فقیه در استان فارس گفت: امروز مهمترین وظیفه دینی ما پیشبرد اهداف نظام اسلامی و تمدن سازی است که این یک حرکت باید مبتنی بر دانش باشد و همه ما باید در این زمینه به هم کمک کنیم.به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، آیت الله لطف الله دژکام در نشست […]

نماینده ولی فقیه در استان فارس گفت: امروز مهمترین وظیفه دینی ما پیشبرد اهداف نظام اسلامی و تمدن سازی است که این یک حرکت باید مبتنی بر دانش باشد و همه ما باید در این زمینه به هم کمک کنیم.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، آیت الله لطف الله دژکام در نشست مجمع نمایندگان استان فارس که با موضوع ارائه گزارش عملکرد و دستاوردهای سازمان جهاد کشاورزی این استان برگزار شد با اشاره به حدیث امیرالمومنین (ع) که فرمودند با علم و دانش خداوند عبادت می شود، خطاب به نمایندگان ابراز کرد: باید این حرکت مبتنی بر علم در نشست ها نهادینه شود چرا که علم زمینه حاکمیت ما بر جهان است.
وی افزود: همه، شواهد و مدارک علمی و دانشی را خودشان را رو کنند تا بتوان کار را پیش برد و اگر این را از دست بدهیم با شعار دادن نمی توانیم به اهدافی که داریم برسیم.
نماینده ولی فقیه در استان فارس با اشاره به اینکه رهبر معظم فرمودند که امیدهایی به این مجلس بسته شده است، اظهار کرد: تشکر می کنم از مجموعه نمایندگان عزیز و بزرگوار مجلس فارس که برای حل مشکلاتی که روبروی نظام و کشورمان است به عنوان اولویت اصلی تلاش‌های بسیار خوبی دارند و بعد ناظر به مسائل حوزه های انتخابیه هستند که اگر مسائل کلی نظام حل شود مسائل ریز هم حل می شود.
این روحانی با بیان اینکه مجموعه قدرت های جهانی اگر با ما دشمنی نداشته باشند ، در رقابت هستند، بیان کرد در این رقابت امیدوار هستند که چالش هایی که نظام با آن مواجه است حل نشود از این رو باید با هم همفکری مسائل را حل کنیم
وی افزود: جلسات تعامل بین نمایندگان مجلس و نمایندگان دولت را در استان فارس، نشست هایی مبارکی می تواند باشد.
آیت الله دژکام با اشاره به اینکه با دلسوزی عالمانه نسبت به مردم اقدامات انجام دهیم، تصریح کرد: باید دانش را ملاک قرار دهیم و حرکت هایی که ممکن است مردم را جذب کند ولی نتیجه به نفع مردم نباشد خیانت است ولو ظاهرا دنبال ما بیفتند و رای بدهند و مرید شوند.
مدیران بر اساس برنامه راهبردی ارزیابی شوند
نماینده ولی فقیه در استان فارس با تاکید بر اینکه مدیران باید بر اساس برنامه راهبردی ارزیابی شوند، گفت: در سنجش هر دولت، وزیر و یا مسئول باید پیشبرد برنامه های راهبردی مدنظر باشد تا میزان قدرت مدیریتی مشخص شود.
وی با اشاره به اینکه در سطح کلان مملکت سند توسعه استراتژیک و برنامه پنج ساله تدوین شده است، اظهار کرد: باید مدیران در سطح استان برنامه ها را تدوین کرده باشند و آگاهی ما نسبت به برنامه و هدف گذاری استانی در حدی باشد که بتوانیم طبق برنامه ارزیابی کنیم.
نماینده ولی فقیه در استان فارس اظهار کرد: برنامه ها باید راهبردی باشد نه اجرایی، تا با تغییرمدیر برنامه نیز تغییر نکند و مدیربعدی بتواند این برنامه راهبردی را ادامه دهد.


توسعه گلخانه ها؛ با اعطای یارانه حمایت شود


در این نشست رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: به منظور افزایش بهره وری از منابع تولید به ویژه آب، بهترین تسهیلات به احداث گلخانه ها اختصاص داده شده است، اما انتظار داریم مانند آبیاری تحت فشار به این امر نیز یارانه تعلق گیرد.
محمد مهدی قاسمی در نشست مجمع نمایندگان مردم استان فارس در مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: در سطح کلان تخصیص اعتبارات دولتی به بخش کشاورزی نسبت به وظیفه این بخش در تامین امنیت غذایی و جایگاه آن در اقتصاد کشور، پایین است.
وی با اشاره به اینکه استان فارس با تامین حدود ۹ درصـــد کل تــولیـــدات کشاورزی رتبه دوم کشور را دارد، تصریح کرد: در تولیدات باغی رتبه اول، زراعت رتبه دوم و دامی رتبه چهارم دارد.
قاسمی افزود: تعداد بهره برداران بخش کشـاورزی استان فارس ۲۷۹ هزار نفر و سهـم شاغلیــن بخش کشـاورزی فارس ۱۹٫۸ درصد است.
قاسمی به فعالیت حدود ۲۵ درصد ناوگان برداشت کشور با مشارکت در برداشت ۲۳ استان اشاره کردو گفت: توسعه مکانیزاسیون با تجهیز و نوسازی ماشین ها و ادوات کشاورزی با بهره گیری از ۴۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات اعتباری در سال های ۹۲ تا ۹۸ و دستیابی به ضریب ۲٫۰۶ اسب بخار در هکتار درپایان سال گذشته از جمله توفیقات حاصل شده در این زمینه است.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته ۱۷٫۵ درصد از کل صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی استان فارس بعد از انقلاب را به بهره برداری رساندیم، بیان کرد: استان فارس رتبه دوم در جذب ماده خام محصولات کشاورزی در سطح کشور دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با اشاره به مقام اول اجرای آبیاری تحت فشار این استان از سال ۹۳ تاکنون، ابراز کرد: ۳۰۱ هزار و ۸۱۶ هکتار از اراضی به سامانه نوین آبیاری در فارس مجهز شده است.
قاسمی با بیان اینکه اولویت ما بر اساس چالش های موجود، دانش افزایی و مهارت افزایی است، گفت: از این رو طرح نظام نوین ترویج به صورت گسترده در ۳۶ شهرستان و ۹۵ مرکز خدمات اجرا شده است.
این مقام مسئول تصریح کرد: بهره گیری از ظرفیت ۱۰۲ محقق معین به منظور تعامل با مراکز جهادکشاورزی و مروجین مسئول پهنه در استان فارس برای اولین بار در کشور رقم خورد.
وی گفت: بر اساس آسیب شناسی به عمل آمده چالش ها به دو گروه عمده کمبود دانش و مهارت تقسیم می شود که با اجرای نظام نوین ترویج در رفع این نقصیه گام برداشتیم و همچنین کمبود سرمایه در بخش کشاورزی از دیگر چالش ها است که به منظور رفع این مشکل، سند توسعه صندوق بخش های استانی تشکیل و ۱۷ صندوق شهرستانی و صندوق منابع طبیعی راه اندازی شد و دو صندوق دیگر درشرف راه اندازی است و سرمایه صندوق های استان به ۸۴ میلیارد تومان رسیده است.
قاسمی تصریح کرد: در دولت تدبیر وامید برای اولین بار سامانه ۱۳۱ راه اندازی و ۱۳ اکیپ گشت حفاظت و جلوگیری از تغییر کاربری اراضی باغی و زراعی در شهرهای استان فارس تشکیل شد.
وی؛ نظارت بر اراضی واگذار شده به میزان ۱۸ هزار و ۷۲۹ هکتار، اجرای قانون رفع تداخلات اراضی کشاورزی در سطح ۴۴ هزار و ۵۰۰ هکتار، تغییر کاربری غیر مجاز شناسایی شده به میزان یک هزار و ۷۴ مورد و ۲۱۱۰ مورد قلع و قمع بنا به استناد به احکام صادره قطعی و تبصره ۲ ماده ۱۰ را از جمله اقدامات در حوزه امور اراضی برشمرد.

استان فارس از دیر باز قطب کشاورزی کشور است
در ادامه این نشست رئیس مجمع نمایندگان استان فارس گفت: استان فارس از دیرباز به عنوان قطب کشاورزی کشور معرفی شده اما امر مهم کشاورزی هنوز ما را به ان جایگاه واقعی خودش نرسانده است.
ابراهیم عزیزی با اشاره به اینکه تحولات خوبی در طول سال های پس از انقلاب رقم خورده است و مجموعه مدیران و مسئولین زحمات زیادی را کشیدند، تصریح کرد: در حوزه های صنایع تبدیلی و کشت های گلخانه ای جای کار داریم و بدون شک باید تلاش کنیم که در این بخش که مزیت استان فارس است توفیقات بیشتری داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه مشکلات بخش کشاورزی در سه سطح بومی، استانی و ملی قرار دارد ، ابراز کرد: اگرچه مسئولیت آب برعهده وزارت نیرو است اما تشخیص بهره گیری از ظرفیت های آب برای بخش کشاورزی با جهاد کشاورزی است که انتظار می رود در این زمینه بر اساس برنامه اقدام شود.
نشست مجمع نمایندگان مردم استان فارس در مجلس شورای اسلامی با نماینده ولی فقیه در این استان با موضوع بررسی اقدامات و دستاوردهای جهاد کشاورزی استان فارس برگزار شد و چالش ها بخش کشاورزی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=7199

سحاب پرس در شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.