معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس عصر چهارشنبه ۱۴ تیرماه در این مراسم ضمن تبریک روز قلم، گزارشی کوتاه از سرفصلهای جایزه دوره سوم کتاب سال فارس ارائه کرد و گفت: سال گذشته در ۱۲ حوزه جایزه را پیش بردیم و کتابهای خوبی به دست ما رسید.
غلامرضا خوش اقبال با بیان اینکه “شعر با لهجه” در سال گذشته حائز اهمیت قرار گرفت، افزود: سال گذشته بیش از ۷۰۰عنوان کتاب سال دریافت کردیم.
او با بیان اینکه در چهارمین دوره زمان بیشتری برای جمع آوری آثار پیشبینی شده، ادامه داد: امسال و در چهارمین دوره جایزه کتاب، از ۱۸ تیرماه جاری دریافت آثار آغاز میشود.
معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس با بیان اینکه امسال نگاه ویژهای به حوزه خانواده به عنوان یکی از شاخصهای جایزه کتاب سال شده، گفت: خانه داوری، معیارهای داوری آثار جایزه کتاب امسال را بر عهده دارد و بدیع بودن زبان کتاب یکی از شاخصهای اعمال داوری در نظر گرفته شده است.
خوشاقبال ابراز امیداوری کرد از اینکه شاهد ارسال آثار زیاد به دبیرخانه جایزه کتاب باشیم، آخرین مهلت دریافت آثار را ۳۰ شهریورماه امسال اعلام کرد.
او تاکید کرد: جایزه کتاب سال تنها به کتابهای چاپی اختصاص دارد اما درصددیم که ساز وکاری هم برای کتاب الکترونیک و صوتی در نظر گرفته شود.
معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس معتقد است که جایزه کتاب استانی، ظرفیت استانها را نشان میدهد، عنوان کرد: آثار باید متعلق به دوره زمانی فروردین تا اسفند سال ۱۴۰۱ باشد.
خوشاقبال یادآور شد: سال گذشته ۲ هزار و ۸۰۰ عنوان کتاب در استان فارس چاپ شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس نیز در ادامه این نشست، ضمن تبریک روز قلم به همه اهالی فرهنگ و رسانه استان، بیان کرد: روز قلم، بهانهای برای ارج گذاشتن به خدمات اهالی فرهنگ است.
مصطفی ندیم، نویسنده برجسته فارس نیز در این نشست به تحلیل شکل گیری حکومتهای مستقل در ایران از قرن چهارم هجری پرداخت.
سید اعظم حسینی، غلامعلی خوشبخت و مصطفی ندیم به نمایندگی از جامعه بزرگ نویسندگان، شاعران و اساتید دانشگاه در این مراسم حضور داشتند.
انتهای پیام