به گزارش سحابپرس و به نقل از روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان نی ریز، علیرضا بصیری گفت: کار برداشت، از هفتم خردادماه آغاز شده است و تا نیمه اول تیرماه ادامه دارد.
بهگفته وی؛ متوسط برداشت جو حدود ۳٫۵ تن در هکتار است و پیشبینی میشود؛ ۲۳۰۰ تن محصول جو در این شهرستان برداشت شود.
بصیری با بیان اینکه بیشتر ارقام کشت شده جو در نیریز، “نصرت” و “ریحان۳” است؛ تصریحکرد: در سال زراعی جاری برای اولین بار کاشت رقم زمستانه و ششپر جو نانیوس در منطقه سردسیر شهرستان انجام شد که مقاومت بالایی در برابر آفات و بیماریها و درجه حرارت پایین دارد.