مهدی صادقی با اشاره به اینکه کار کاشت پنبه از اواخر اردیبهشت ماه در شهرستان خنج آغاز شده و تا پایان خرداد ماه در شهرستانهای داراب، لارستان، جویم، زرین دشت، فسا، استهبان، سروستان، اوز، جهرم، مهر و لامرد ادامه دارد، عنوان کرد: کاهش سطح زیر کشت این محصول بر اساس برنامه الگوی کشت و برای حفظ منابع آبی است.
به گزارش سحاب پرس و به نقل از جهادکشاورزی فارس، صادقی با بیان اینکه بر اساس برنامه ریزیهای انجام شده باید امسال حدود ۶۷ هزار تن وش پنبه در مزارع فارس تولید و برداشت شود، اظهار کرد: رعایت الگوی کشت ابلاغی به جهت حفظ منابع پایه و جلوگیری از نوسانات بازار محصولات کشاورزی و به طور خاص وش پنبه حائز اهمیت است.
مدیر زراعت جهاد کشاورزی فارس با اذعان به اینکه به منظور کشت پنبه در استان فارس تا کنون ۸۱۰۰ تن انواع کودهای پایه و سرک پنبه تامین و به شهرستان های دارای کشت تخصیص داده شده است، عنوان کرد: در همین راستا ۷۶۹ تن بذور پنبه تولید داخل از ارقام گلستان، ارمغان و ساجدی نیز تهیه و آماده کشت توسط پنه کاران مناطق مختلف این استان است.
او با اشاره به اینکه علاوه بر بذور ارقام داخلی پنبه تامین شده دیگر بذور فجر، حکمت، شایان، تابان و بختگان نیز در اراضی استان فارس کشت میشود، افزود: برخی ارقام خارجی مانند ماکسا، کاریسما، فلش، لیدر، BA۱۰۱۰، لودوس و آرمادا نیز توسط پنبه کاران کشت میشود.
صادقی با بیان اینکه میانگین تولید وش پنبه در هر هکتار از مزارع این استان در سال گذشته به حدود ۳۷۰۰ کیلوگرم رسیده است، خاطرنشان کرد: در سال گذشته میزان تولید کل استان فارس قریب به ۸۰ هزار تن بود که این موفقیت با اجرای برنامههای افزایش بهره وری تولید پنبه در واحد سطح محقق شد.
او در خاتمه با اشاره به اینکه فارس از قطبهای تولید پنبه در کشور به شمار میآید، گفت: محصول پنبه تولیدی این استان از کیفیت مطلوبی برخوردار است.
انتهای پیام