به گزارش سحاب پرس و به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بیضا، صدیقه مویدی اظهار کرد: ظرفیت این واحد پرورش بوقلمون در هر دوره چهارماهه ۱۲ هزار و ۸۸۰ قطعه جوجه می باشد.
به گفته مویدی اولین جوجه ریزی پرورش بوقلمون در ابتدای فروردین ماه سال جاری انجام شد.
وی تصریح کرد: طرح مذکور در زمینی بمساحت ۱۷ هزار و ۷۲۰ مترمربع و با سطح زیربنایی ۴۷۰۲ متر مربعی سالن ها در روستای شیخ عبود احداث گردید.
او با اشاره به اعتبار هزینه شده ۱۵۰ میلیارد ریالی این طرح صنعتی افزود: هزینه های جاری در هر دوره پرورش بوقلمون بیش از ۷٫۷ میلیارد ریال است.
این مقام مسئول ابراز کرد: با شروع بکار اولین واحد پرورش بوقلمون گوشتی این شهرستان برای ۱۰ نفر بطور مستقیم اشتغالزایی شد.
مویدی با بیان اینکه ۴۰ درصد گوشت بوقلمون قرمز و ۶۰ درصد آن گوشت سفید است ابراز کرد: یکی از ویژگی های بوقلمون داشتن گوشت سفید و قرمز همزمان با هم است به طوریکه ران آن جزو گوشت قرمز و سینه در ردیف گوشت های سفید قرار می گیرد.