اسماعیل قزل سفلی در اجلاسیه جهادگران فجر آفرین بیان کرد: قرارگاههای عملیات جهادی بستر جدیدیست تا در گام دوم انقلاب اسلامی فعالیتهای بسیج سازندگی و گروههای جهادی با آرایش جدیدی شکل داده شده و نقشآفرینی حلقههای میانی در این گام محقق شود.
او ادامه داد: بسیج سازندگی و گروههای جهادی در گام اول انقلاب ماموریت خود را سازماندهی گروههای جهادی برای حضور داوطلبانه و خدمت رسان در راستای محرومیت زدایی قرار داده بود و به نظر میرسد به خوبی این کار انجام داده است.
قزلسفلی اضافه کرد: در گام دوم که مبنا بر نقش آفرینی است، باید به دنبال ساماندهی و تکامل یافتن گروههای جهادی بود، چون که پس از سالها فعالیت، جهادگران از دوره بلوغ خود گذشتهاند و در حال حاضر در دوره استکمال و کامل شدن قرار دارند.
او افزود: در این راستا ۲ بال یا دو شبکه ایجاد شده؛ بال اول اندیشه ورزی و هماهنگی و هم افزایی است، که از طریق تشکیل مجامع شورای جهادی انجام خواهد شد تا مشکلات، درخواستها و مطالبات جامعه اولویت بندی شود و برای آن اولویتها برنامهریزیها انجام شود و با همراه سازی مردم و دولت و مسئولین به دنبال حل آن مسئله حرکت کنند و این شورا در واقع گروههای جهادی را در کنار هم قرار میدهد و با هم افزایی به دنبال رفع مشکل است.
رئیس سازمان بسیج سازندگی فارس خاطرنشان کرد: بال دوم، قرارگاههای عملیات جهادیست که نوک پیکان عملیاتهای جهادی در میدان است. این قرارگاهها در واقع در برنامه ارائه شده وحدت رویه را ایجاد و از موازی کاری جلوگیری کرده و همچنین خلاءها را پر میکند.
او رویکرد بسیج سازندگی در گام دوم انقلاب را جبههسازی و لشکرآرایی دانست و افزود: قرارگاههای عملیات جهادی ایجاد شد تا سلیقههای مختلف برای خدمت به محرومین را در یک منطقه هدف به صورت یک جبهه یکپارچه در بیاورد و نسبت به هر مسئلهای که وجود دارد ظرفیت سنجی و نیازسنجی انجام دهند و با ایجاد هم افزایی به دنبال رفع آن مشکل باشند.
رئیس سازمان بسیج سازندگی فارس اضافه کرد: این جبهه سازی اینگونه است که همه ظرفیت ها را ذیل شجره طیبه بسیج سامان دهی میکند.
قزل سفلی نحوه راهاندازی قرارگاهها را به چند روش پهنهای، اقشاری و محلهای ذکر کرد و گفت: بر اساس جغرافیا محوری شمال جنوب غرب و شرق و مرکز قرارگاهی پهنهای راهاندازی شدهاند و ویژه هر قشری نیز یک قرارگاه تشکیل داده شده تا امورات تخصصی انجام شود.
انتهای پیام