بعدازظهر دوشنبه ۱۷ بهمن نشست تخصصی “ایرانی اَت” به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی فارس و با سخنرانی بیژن کیا؛ نویسنده و مدرس دانشگاه و با حضور دانشجویان و علاقهمندان به شکل حضوری و مَجازی (در بستر سامانه رویتاب) برگزار شد.
بیژن کیا در حاشیه این نشست، به ایسنا گفت بیان کرد: “ایرانیاَت” دو مولفه مهم دارد یکی هویت امروزی و تغییراتی که طی چهار دهه گذشته به وجود آمده است و دیگری گفتمانهای فرهنگی و اجتماعی فعال در جامعه.
او خاطرنشان کرد: این دو مولفه موجب تغییرات هویتی در نسلهای مختلف ایرانی میشود که باید آنها را بشناسیم.
این نویسنده و مدرس دانشگاه ادامه داد: تغییر هویت و یا هویتهای فردی و اجتماعی در سازمانهای معاصر ایرانی باید نیز مورد بررسی قرار گیرد تا مشخص شود که چه مواردی باید لحاظ شود تا به یک بازه و راندمان بالاتری برسند.
کیا با تاکید بر این نکته که باید تجدید نظر بر روی نیروهای انسانی در جامعه و سازمان ها انجام شود، البته نه عنوان یک ابزار و فرصت و تهدیدبلکه یک سرمایه، گفت: دانشجویان نیز در نوک پیکان این تغییرات هستند و با توجه به اینکه جزو نخبگان جامعه هستند باید به صورت آگاهانه هم تغییرات را رصد و متناسب با تغییرات یک نقشه مناسبی برای پیشرفت فردی و اجتماعی طراحی کنند.
او که معتقد است نمیتوان با فرهنگ یک کشور به صورت مناسبتی برخورد کرد بلکه باید به صورت مستمر فعالیتهایی انجام شود که هم فرهنگ کشور را تقویت کند و هم بتوان فرهنگ ایرانی را به دیگر ملل معرفی و صادر کرد، افزود: گفتمان جدید به اشکال جدید نیازمند است و باید زیست مجازی و زیست در فضای حقیقی را لحاظ کرد.