5
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس؛

تلاش برای مدیریت مطلوب منابع و مصارف بانک‌های فارس

  • کد خبر : 55109
  • 21 دی 1401 - 15:48
تلاش برای مدیریت مطلوب منابع و مصارف بانک‌های فارس
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس اعلام کرد که با هدف اصلاح وضعیت و مدیریت مطلوب‌تر منابع به مصارف بانکی در این استان، تا پایان امسال ۴ نفر از مدیران بانکی فارس، تغییر خواهند کرد.

محسن ربانی‌زاده چهارشنبه ۲۱ دیماه در جمع خبرنگاران با اشاره به جایگاه ویژه جغرافیایی و جمعیتی فارس و ظرفیت‌های متعدد بالقوه و بالفعل این استان، گفت: فارس که برابر با جمعیت ۶ استان کشور را در خود جای داده و داشته‌های فراوانی دارد، مدیریت ویژه‌ای را هم می‌طلبد و باید سیستمی کار کرد.

ربانی‌زاده با اشاره به اهمیت برنامه‌ریزی، لزوم ایجاد سیستم‌هایی برای برنامه‌ریزی، اقدام و پایش، تاکید و ضمن بیان اینکه جبران هر اشتباه در عرصه مدیریتی کاری دشوار است و باید در برنامه‌ریزی و اقدام، دقیق عمل کرد، گفت: ظرفیت‌های بالقوه‌ای در فارس وجود دارد که می‌طلبد با شناسایی دقیق، برای بالفعل کردن آنها تلاش کنیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس با تاکید بر اینکه باید از تمام ظرفیت‌ها و داشته‌های این استان بهره مناسب را بُرد، عنوان کرد: وجود ۶۱۵۳ بنگاه اقتصادی در فارس، می‌طلبد که در حوزه‌ها و بخش‌های مختلف به خوبی مدیریت انجام و موانع برطرف شود.

ربانی‌زاده ضمن بیان اینکه در تلاطم اقتصادی و تحول اقتصادی امسال، شاهد بروز مشکل برای برخی صنایع و بنگاه‌های اقتصادی و تلاش مضاعف برای رفع موانع و مدیریت این مشکلات بودیم، وجود ۳۶۰۷ واحد تولیدی با اشتغال ۱۰ نفر به بالا در فارس را یادآوری و اضافه کرد: نمی‌خواهیم حبابی فکر کنیم و اقدامات صوری باشد، نمی‌خواهیم آماری که می‌دهیم قابل دفاع نباشد بلکه با شاخص‌های مشخص و قابل سنجش کار را انجام می‌دهیم.

معاون استانداری فارس همچنین با اشاره به وجود چند بنگاه اقتصادی بزرگ و راکدی نظیر آی‌تی‌آی، آزمایش، قند ممسنی و روغن نباتی گفت: مزایده نهایی آی‌تی‌آی برگزار می‌شود و سه کمیته روند را مدیریت می‌کند تا شاهد شکوفایی و رونق این کارخانه و بازگشت آن به جایگاه قبلی آن باشیم.

او خاطرنشان کرد: اگرچه هنوز تبصره ۱۸ ابلاغ نشده اما خوشبختانه شاهد تحقق ۶۰ هزار تعهد شغلی براساس رصد هستیم.

معاون استانداری فارس همچنین با تاکید بر اینکه توزیع اعتبار هنر نیست بلکه توزیع سنجیده اعتبار در مسیر توسعه مهم است، یادآور شد: خروج از تورم رکودی بدین معناست که اعتبارات را به سمت تولید سوق دهیم.

ربانی‌زاده همچنین با اشاره به اختصاص اعتبارات تبصره ۱۶ و اعمال وظیفه برای ۱۱ دستگاه متولی در این زمینه، تاکید کرد: صنعت ما وابسته به بانک است و در عملکرد، برخی از بانک‌ها ضعیف هستند و در همین راستا تا پایان امسال ۴ مدیر بانکی در فارس تغییر می‌کنند.

او افزود: چند شعبه بانکی خصوصی نیز تعدیل می‌شوند و اگر اصلاح نشد تدبیر دیگری اندیشیده خواهد شد تا پول و سپرده استان در راستای اشتغال استان باشد نه در استان‌های دیگر.

به گفته معاون استاندار فارس، بانک‌های این استان ۴۴ واحد اقتصادی را تملک‌ کرده‌ بودند که ۹ واحد آن از تملک بانک خارج شده اما همچنان ۳۵ واحد در تملک بانک‌ها است.

ربانی‌زاده همچنین با بیان اینکه ایجاد شهرک صنعتی خصوصی در فارس از اولویت‌هاست، گفت: باید زیرساخت‌ها در راستای توسعه شهرک‌های صنعتی تامین شود.

او با اشاره به اینکه صنایع ما دچار روزمرگی شده است، عنوان کرد: اگر صنایع پویا نشوند و با دانش جدید پیش نروند، به تدریج شاهد اضمحلال خواهیم بود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی فارس همچنین خاطرنشان کرد که در زمینه شرکت‌های دانش‌بنیان، فارس با فعال بودن ۲۲۰ شرکت، در کشور سرآمد است.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=55109

سحاب پرس در شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.