به گزارش سحاب پرس و به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بیضا، صدیقه مویدی بیان کرد: کار برداشت زعفران در شهرستان بیضا از اواخر آبان شروع شد و تا دهه دوم آذر ماه ادامه دارد.
وی تصریح کرد: با توجه به میانگین برداشت ۴ کیلوگرم زعفران در هر هکتار پیش بینی می شود بالغ بر ۴۶ کیلوگرم زعفران خالص از این میزان سطح زیر کشت برداشت شود که نسبت به سال گذشته ۶ کیلوگرم افزایش دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا اظهار کرد: این گیاه ارزشمند داروئی در بیضا به دو روش آبی و دیم کشت می گردد.
به گفته مویدی؛ اغلب زعفرانکاران این شهرستان خردهمالک هستند یا مزارعی در سطح کوچک دارند به همین دلیل محصول خود را صبح زود برداشت میکنند که بر کیفیت محصول، عطر و طعم زعفران اثرگذار است.
وی در ادامه با تاکید بر ترویج و جایگزینی گیاهانی با نیاز آبی کم، به توسعه کشت زعفران در بیضا اشاره کرد و افزود: کشت زعفران به لحاظ دارا بودن صرفه اقتصادی بالا و ایجاد اشتغال فصلی برای خانواده ها در سال های اخیر رشد چشمگیری داشته و درصورت خرید تضمینی، افزایش اقبال کشاورزان به توسعه کشت این گیاه داروئی را در پی خواهد داشت.