به گزارش اداره اطلاعرسانی و روابط عمومی و اطلاعرسانی آموزشوپرورش فارس، دکتر فرهاد اسماعیلی در جمع اعضای شورای معاونین آموزشوپرورش استان در محل اردوگاه شهید دستغیب شیراز ، گفت: این اردوگاه به جهت پیشینهای که دارد در حقیقت یک میراث ملی است که نیازمند توجه است .
مدیرکل آموزشوپرورش فارس با اشاره به حساسیت جامعه به سرنوشت اینگونه فضاها به جهت حس مالکیت ملی نسبت به آن و پی گیری مستمر توسط مردم، گفت: فضاهای فرهنگی تربیتی و اردویی به دلیل شیوع ویروس کرونا و عدم حضور دانش آموزان و فرهنگیان، در حالت تعطیلی به سر میبرند و به همین دلیل درآمدزایی خود را نیز ازدستدادهاند و ما مکلفیم تا از این فضا نگهداری کنیم.
وی با اشاره به مشکلات اردوگاه شهید دستغیب ، گفت: مرتفع کردن همه مشکلات این اردوگاه نیازمند منابع مالی زیادی است و برای نگهداشت اردوگاه در وضعیت مطلوب ، باید نسبت به اولویتبندی فعالیتها اقدام نمود و آنچه هماکنون اولویت اصلی این فضا است، تلاش برای حفظ و نگهداری و جلوگیری از استهلاک و تخریب آن است.
اسماعیلی مشکلات موجود اردوگاه را مربوط به سالیان متمادی دانست و گفت: تعمیرات و نگهداری ، رفع مشکلات مالکیتی بخشی از اردوگاه و تلاش برای اتصال اردوگاه به کوه باهدف برخورداری از اعتبارات ملی ، میتواند بسیار راه گشا باشد.
وی توجه به درآمدزایی اردوگاه را اولویت بعدی دانست و گفت: در شرایط کنونی هزینه برای افزایش درآمدزایی اردوگاه ناکارآمد است و در آینده و با رفع مشکلات شیوع ویروس کرونا ،میتوان در این زمینه اقدام کرد ، چنانچه با توجه به شرایط جغرافیایی اردوگاه و قرارگیری آن در کنار جاده اصلی ترانزیتی در استان ،امکان تجاریسازی بخشی از اردوگاه باهدف راهاندازی فعالیتهای اقتصادی و کسب درآمد ،با رعایت دستورالعملهای وزارتی ،بسیار مفید است.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزشوپرورش فارس نیز که در ابتدای این جلسه به بیان مسائل و مشکلات اردوگاه شهید دستغیب پرداخت، گفت: این فضای فرهنگی تربیتی نیازمند رسیدگی به وضعیت ظاهری است که در این زمینه با همکاری شهرداری ، جمعآوری شاخ و برگهای خشک باهدف کاهش احتمال وقوع آتشسوزی انجامشده است.
جهانبخش بانشی ، ادامه ساخت سالن اجتماعات اردوگاه و نصب تجهیزات آن را از دیگر اولویتهای این محیط فرهنگی تربیتی عنوان کرد و گفت: به دلیل شیوع ویروس کرونا و تعطیلی اردوهای دانشآموزی استانی و ملی ،درآمد اردوگاه به صفر رسیده و با توجه بهاحتمال تداوم این وضعیت، لازم است برای هزینههای جاری و نگهداشت آن تصمیمگیری شود.
تعمیر و نوسازی تأسیسات برق اردوگاه ، رفع مشکل آب اردوگاه باهدف کشت محصولات کشاورزی در آن،امکان توسعه اردوگاه با استفاده از فضای حاشیه جاده اصلی برای تجاریسازی و کسب درآمد برای آن ، از دیگر برنامههای پیشبینیشده برای اردوگاه است که بانشی به آنها اشاره کرد.
محسن کلاری، معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزشوپرورش فارس نیز گفت: در آینده نزدیک سالن اجتماعات اردوگاه تکمیل و آمادهسازی خواهد شد و آنچه هماکنون اولویت اردوگاه است، حفظ و نگهداری از آن و تعیین وضعیت نگهبانان این فضا است.