5

هوشیاری اجتماعی و مشارکت مردمی، راهبرد تامین نیاز مشترکین برق

  • کد خبر : 5067
  • 31 تیر 1399 - 18:33
هوشیاری اجتماعی و مشارکت مردمی، راهبرد تامین نیاز مشترکین برق

این روزها با افزایش دما نحوه‌ مصرف برق ازسوی شهروندان نیز تغییر می کند ، بسیاری از افراد و خانواده ها با هر درجه گرمای بیشتر ، برای خنک کردن محیط زندگی و کار بر مصرف برق می افزایند ، چیزی که بیش از پیش دراین روزها باید مورد توجه قرار گیرد اهمیت دادن به […]

این روزها با افزایش دما نحوه‌ مصرف برق ازسوی شهروندان نیز تغییر می کند ، بسیاری از افراد و خانواده ها با هر درجه گرمای بیشتر ، برای خنک کردن محیط زندگی و کار بر مصرف برق می افزایند ، چیزی که بیش از پیش دراین روزها باید مورد توجه قرار گیرد اهمیت دادن به مشارکت و همراهی مردم در مصرف بهینه برق است .
به گزارش روابط عمومی شرکت برق منطقه ای فارس و بوشهر ، مهدی توکلی مدیر مرکز پایش و راهبری منطقه جنوب کشور (دیسپاچینگ منطقه جنوب) با بیان اینکه افزایش بی سابقه مصرف برق طی روزهای گذشته بیش از حد انتظار بوده است بر لزوم توجه به هوشیاری اجتماعی و مشارکت مردمی برای عبور از روزهای پر مصرف پیش رو تاکید کرد .
مدیر دیسپاچینگ منطقه جنوب کشور با بیان اینکه افزایش دما موجب کاهش میزان بازده نیروگاه ها و تجهیزات انتقال و توزیع انرژی برق می شود از مشترکین استان های فارس و بوشهر درخواست کرد تا برنامه های مدیریت مصرف را پر رنگ تر از همیشه مورد توجه قرار دهند.
وی با بیان اینکه در تمامی کشورها ظرفیت تولید و انتقال برق به ویژه در فصول پر باری محدود است، موضوع مدیریت مصرف را به عنوان یکی از مهمترین راهبردهای حفظ سرمایه های ملی برشمرد و با بیان این نکته که مشترکین یکی از ارکان مهم برنامه ریزی صنعت برق به شمار میروند از مردم فهیم استان های فارس و بوشهر خواست تا به عنوان صاحبان اصلی صنعت برق از هدر رفت انرژی الکتریکی پیشگیری نمایند.
توکلی با اشاره به اینکه نمودارهای مرکز پایش و راهبری شبکه منطقه نشان می دهد که افزایش دما طی روزهای گذشته موجب افزایش بی سابقه مصرف برق شده است اضافه کرد: این موضوع و همزمانی آن با شیوع ویروس کرونا و تعهد صنعت برق برای تامین نیازهای در اولویت از جمله بیمارستان ها و مراکز درمانی نیازمند همیاری بیش از پیش مشترکین است.
مدیر دیسپاچینگ منطقه جنوب کشور ضمن تقدیر از همراهی و همدلی همیشگی مردم منطقه هوشیاری و مسئولیت پذیری اجتماعی را یک راهکار مهم برای تامین به موقع برق مشترکین صنعت برق برشمرد و از مشترکین درخواست کرد با توجه به افزایش دما طی روزهای آتی با قراردادن دمای کولرهای گازی بر روی ۲۴ درجه، استفاده از دور کند کولرهای آبی و عدم استفاده از وسایل برقی پر مصرف در ساعات اوج بار خادمان صنعت برق در تامین انرژی مورد نیاز مشترکین یاری رسانند.
توکلی با بیان اینکه ساعات اوج مصرف از ۱۲ظهر تا ۱۸ بعدازظهر است افزود: شهروندان می بایست با حس شهروندی و مسوولیت اجتماعی که برای عبور از روزهای پر مصرف دارند تا حد امکان از وسایل پرمصرف در این ساعات استفاده نکنند و کار با آن را به ساعت‌های بعد موکول کنند و مصرف لوازم غیرضروری خود را باید کاهش دهند.
وی مشارکت مردم را در عبور از روزهای پر مصرف پیش رو بسیار ضروری دانست. براین اساس از مصرف بیهوده‌ برق باید جلوگیری کرد و به این منظور مردم باید از استفاده‌ هم‌زمان وسایل‌برقی پرمصرف مانند اتو، لباس‌شویی و جاروبرقی در ساعات اوج مصرف خودداری کنند.
مدیر دیسپاچینگ منطقه جنوب کشور افزود: در ایام تابستان استفاده از کولرهای آبی و گازی زیاد است و به همین دلیل باید در مصرف آن به نکاتی توجه کرد. شهروندان باید کولر‌های آبی را روی دور کُند و کولر‌های گازی را روی درجه ۲۴ بگذارند تا صرفه‌جویی در مصرف برق رعایت شود.
توکلی ادامه داد: موارد کوچکی ازسوی شهروندان انجام می‌شود که به نظر در مصرف برق مشکلی ایجاد نمی‌کند ، اما همین موارد کوچک هم می تواند در افزایش مصرف برق موثر باشد ، رایانه‌ای که در حالت آماده به کار ، (stand by)قرار دارد در طول روز و شب مصرف زیادی خواهد داشت هر چند این مصرف کارایی ندارد اما برق مصرف می‌کند. همچنین شارژرهای گوشی که بدون گوشی به پریز برق متصل باشند برق مصرف می‌کنند. شهروندان می توانند با رعایت همین نکات کوچک صرفه جویی و مدیریت مصرف را در رفتار روزانه خود اعمال کنند .
انتهای پیام

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=5067

سحاب پرس در شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.