به گزارش سحاب پرس و به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بیضا، صدیقه مویدی با اشاره به سطح ۲۲۰ هکتاری این محصول افزود: برداشت چغندرقند از نیمه مهر ماه شروع شد و تا پایان آبان ماه ادامه دارد.
وی تصریح کرد: متوسط عملکرد چغندرقند ۶۰ تن در هر هکتار است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا گفت:با عقد قرارداد محصول تولیدی پس از برداشت به کارخانه قند شهرستانهای کوار و مرودشت تحویل می گردد.
او با بیان اینکه کار کشت و برداشت چغندر قند بهاره در شهرستان بیضا مکانیزه است افزود: کشت این محصول به روش نشایی انجام می شود.
به گفته وی؛ عملکرد بالا، کاهش مصرف آب، ایجاد اشتغال، ارتقا کیفیت خاک، کاهش علفهای هرز و بیماری از مزایای کشت چغندر قند در این شهرستان است.
مویدی اظهار داشت : عوامل موثر بر افزایش کمیت و کیفیت و عیار قند عبارتند از: استفاده از سیستمهای آبیاری تحت فشار ، انجام آزمون های خاک ، آب و تغذیه گیاهی ، رعایت اصول صحیح کاشت، داشت و برداشت و حمل به موقع به کارخانه است که تاثیر به سزایی در تشویق زارعین به کشت این محصول دارد.