به گزارش سحاب پرس و به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بیضا، صدیقه مویدی با اشاره به اینکه پیاز در دو تاریخ بهار و پاییز کشت می شود افزود: ۷۰ درصد پیاز کشت شده از ارقام سفید شیری و زرد طلایی و ۳۰ درصد پیاز قرمز است.
مویدی تصریح کرد: میانگین تولید پیاز در هر هکتار ۷۰ تن است که پیش بینی می شود بالغ بر ۳۰ هزار تن محصول جمع آوری و روانه بازار مصرف استان فارس و استانهای همجوار شود.
این مقام مسئول اظهار کرد: در سال جاری شاهد افزایش ۴۵ درصدی سطح کشت و افزایش ۸۰ درصدی میزان تولید این محصول نسبت به سال قبل هستیم.
به گفته وی؛ در این شهرستان پیاز به دو روش کشت نشایی و بذری انجام میشود.
او بیان کرد: شرایط مناسب آب وهوایی، رعایت اصول کاشت از سوی کشاورزان و آبیاری به روش نواری (تیپ) در جهت صرفه جویی آب از جمله دلایل تولید پیاز با کیفیت در این شهرستان است.
صدیقه مویدی ابراز کرد: ایجاد اشتغال فصلی بالا، تناوب کشت و قابلیت اجرای سیستم آبیاری نوین از جمله مزایای کشت پیاز در بیضا است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا؛
پیش بینی تولید ۳۰ هزار تن پیاز در بیضا
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا گفت: عملیات برداشت پیاز از سطح 480 هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان از اواخر تیرماه آغاز شد و تا پایان آبان ماه ادامه دارد.
لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=48489
- خبرنگار افتخاری: سارا بویری
- سردبیر : ساسان یگانه
- بدون دیدگاه