به گزارش پایگاه اطلاعرسانی و روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس؛ روحالله رنجبری، مدیر گروه سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس گفت: دفاع مقدس، دفاعی برآمده از سلحشوری ایرانی و آزادگی اسلامی بود که پرنده روحانیت و معنویت ایرانی اسلامی را به پرواز درآورد.
مدیر گروه سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس افزود: در چهلمین سالگرد آغاز دفاع مقدس، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس، در راستای نهادینهسازی و فرهنگسازی ارزشهای راستین دفاع مقدس، با همکاری مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی از فیلمهای کوتاه و مستندی که در این زمینه تولید شوند حمایت و پشتیبانی خواهد نمود.
رنجبری ادامه داد: افزون بر آثار دفاع مقدس، این اداره کل از استعدادهای جوان استان فیلمسازی مستند، داستانی و فیلمنامهنویسی فارس با رویکرد حرفهای و نیمهحرفهای برای ساخت و تولید دعوت به همکاری مینماید.
وی بیان داشت: دفاع مقدس، پایان ندارد و هر جا و هر گاه که دفاعی مقدس صورت گیرد، باید آن را دفاع مقدس نامید. همچون این روزها که مدافعان سلامت در نبردگاه خود، به دفاع از تندرستی و سلامتی همه مردم برخاستهاند و برماست تا به اندازه و سهم خود، در کنار آنان قرار گیریم. همچنان که از ابتدای اعلام ورود این بیماری، در گوشهگوشه این سرزمین پویشهای مردمی گوناگونی انجام شد.
رنجبری خاطرنشان کرد: این پویشهای مردمی، یادآور همان پویشها و خیزشهای مردمی دهه شصت در دفاع از سرزمینشان است. همان دفاعی که هر کسی به اندازه و سهم خود، در جبهه و پشت جبهه، برخاسته بودند.
این مسئول هنری با بیان تولیدات هنری و سینمایی در چند ماه نخست امسال، گفت: سینماگران و تولیدکنندگان سینمایی ما، به ویژه در فیلم کوتاه، تولیدات بسیاری را در راستای مبارزه و پیشگری از گسترش بیماری کرونا داشتند.
رویکرد و شاخصههای گزینش فیلمنامههای مستند:
– ایجاد و افزایش امید و نشاط اجتماعی در جامعه و پرهیز از ترویج ناامیدی و یأس
– افزایش اعتماد عمومی و توجه به همبستگی
– تقویت عزتمندی، قدرت ملی و امید به آینده با توجه به پیشرفتهای علمی
– توجه به ارزشهای اسلامی _ایرانی در جهت تقویت خودباوری با توجه به نهاد خانواده
– دارا بودن نگاه منتقدانه و منصفانه
– توجه به موقعیت فردی و موقعیت اجتماعی
– توجه به توفیقات علمی
– توجه به منافع ملی
گفتنی است با توجه به تقارن چهلمین سالگرد دفاع مقدس، ایدههای مرتبط در این زمینه از اولویت موضوعی برخوردار است.
مراحل بررسی ایدهها:
-معرفی ایدههای مستندسازان به مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی
-تکمیل فرم از سوی افراد بر روی سامانهdefc.ir تا پایان تیر ماه
-احراز صلاحیت حرفهای ساخت اثر توسط پیشنهاددهنده ایده از سوی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی
-بررسی ایدهها در شورای تخصصی
شرایط کلی
قالب فایل آثار ارسالی میبایست به شکل pdf و word باشد. (ارسال هر دو نوع فایل الزامی است) و با اندازه قلم ۱۴ و با فونتB nazanin ارسال شود. (نسخه کاغذی فیلمنامه نیاز نیست) ارسال خلاصه فیلمنامه الزامی است.
شرایط ارائه ایده مستند: عنوان طرح، موضوع طرح، خلاصه طرح، روش طرح، منابع، نتیجهگیری، مشخصات نویسنده و تلفن تماس، در یک صفحه word
نحوه ارسال آثار:
تکمیل و ارسال آثار از طریق ایمیل Cinemaei.fars@farhangmail.ir
زمانبندی: آخرین زمان ارسال آثار: ۳۱ تیر ماه جاری
تلفن تماس مستقیم ۰۷۱۳۲۲۸۲۶۸۱
تلفن تماس ۳ – ۵ -32280791 داخلی ۲۵۵ و ۲۰۵
به آثار فاقد شرایط، رسیدگی نخواهد شد.