دکتر «سید وحید حسینی» با بیان اینکه سلامت دانش آموزان از تاثیری بسزا در سلامت جامعه برخوردار است، گفت: ضرورت دارد آشنایی با مسایل بهداشتی در مدارس، به ویژه مقطع ابتدایی به صورت جدی پیگیری شود.
او تقویت برنامه های آموزش پیشگیری از بیماری های واگیر و غیرواگیر و مسایل بهداشتی مانند بهداشت دهان و دندان در مدارس به ویژه در حاشیه شهرها و دورافتاده ترین مناطق استان، با همکاری کارشناسان بهداشتی دانشگاه و آموزش و پرورش را از دیگر اولویت های این حوزه برشمرد.
مسوول ارشد حوزه سلامت فارس ادامه داد: برای ارتقای سلامت دانش آموزان باید از تمام توانمندی ها و ظرفیت های موجود در دانشگاه علوم پزشکی شیراز و اداره کل آموزش و پرورش استفاده شود و این امر مستلزم توسعه تعامل بین بخشی است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز با اشاره به ضرورت تقویت تعامل مشترک دو مجموعه در راستای دستیابی به هدف مهم تامین و ارتقای سلامت دانش آموزان در استان فارس، از امضای تفاهم نامه همکاری مشترک در این زمینه خبر داد.
دکتر «عباس رضائیان زاده» سلامت جسمی، روانی و معنوی، ارتقای ایمنی محیطی و فردی، سلامت خانواده و کارکنان مدارس، کاهش آسیب های اجتماعی، توصیه های خودمراقبتی، پیشگیری از بیماری های واگیر، کنترل عوامل محیطی را از جمله محورهای این تفاهم نامه عنوان کرد.
همچنین در این نشست مسوولان اداره کل آموزش و پرورش ضمن ارایه توضیحاتی در خصوص موارد مختلف تفاهم نامه، بر آمادگی مجموعه آموزش و پرورش استان فارس در زمینه توسعه همکاری ها با دانشگاه علوم پزشکی شیراز و در راستای ارتقای سطح بهداشتی دانش آموزان تاکید کردند.
این نشست نخستین نشست کمیته بهداشت، تغذیه و ایمنی مدارس استان فارس بود که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، صبح امروز، شانزدهم شهریور ۱۴۰۱ برگزار شد.