به گزارش سحاب پرس وبه نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت، منصور امیریان با بیان اینکه این طرح در قالب تفاهم نامه بین وزارت جهاد کشاورزی و وزارت بهداشت و درمان و علوم پزشکی اجرا شده است، اظهار کرد: در طرح فوق در مرحله اول ۵۰۰ کیلو گرم محصول شامل تره، جعفری، ریحان، شوید، تربچه و مقداری گوجه و بادمجان و خیار تولید شده است.
او بیان کرد: سبزی تولید شده علاوه بر مصرف خانوارها مقداری نیز خشک، بسته بندی و به صورت محلی به فروش می رسد.
امیریان با بیان اینکه در این طرح ۱۳۰ نفر آموزش دیده اند، ابراز کرد: هدف از این آموزش ها ترویج اصلاح الگوی غذایی خانوار های روستایی، فرهنگ سازی تولید و مصرف محصول سالم و اشتغالزایی بانوان روستایی است و افراد آموزش دیده به منظور گسترش این طرح در سایر روستا ها در سال های آتی به کار گرفته می شوند.
این مقام مسئول تصریح کرد: برگزاری کارگاه های آموزشی، توزیع بذر، توزیع کارتهای زرد، بازدید های آموزشی، تشکیل گروه های مجازی آموزشی، توزیع پمفلت های آموزشی و اطلاعیه های آموزشی ترویجی از فعالیت های صورت گرفته در این طرح است.