بهرامی گفت: تهیه اطلس عشایر استان با ۲۵ لایه اطلاعاتی برای اولین بار در کشور با هدف کلی مستندسازی، ایجاد حافظه سازمانی و زمینهسازی جهت مدیریت دانش و نهادینهسازی تفکر سیستمی و با رویکرد تحلیل فضایی در قالب آرشیو فنی دیجیتال به عنوان اقدام نوآورانه در سطح ملی توسط اداره مطالعات اداره کل امور عشایر استان فارس از سال ۱۳۹۷ در دستور کار قرار گرفت.
وی تصریح کرد: تا کنون ۱۸ لایه اطلاعاتی شامل: توپوگرافی استان، مرز تقسیمات کشوری تا سطح دهستان ، زیست بومهای عشایری، سامانه های عرفی،استقرارگاههای عشایری در ییلاق و قشلاق،سایتهای اسکان هدایتی و حمایتی، منابع آب پایدار،آب انبارها و مخازن زمینی، زمینهای واگذاری به عشایر، ایلراهها و اتراقگاههای عشایری و مناطق حادثهخیز و بحرانی، مناطق پتانسیل بومگردی و گردشگری عشایری، مدارس ثابت و سیار عشایری، موقعیت ادارت شهرستانی، شرکتهای تعاونی، انبارها و فروشگاهها، صندوقهای اعتبارات خرد زنان عشایری،آبگرمکن های خورشیدی، جایگاههای سوخت تعاون روستایی، مراکز و خانه های بهداشت، تهیه نظام نوین ترویج در اطلس عشایر فارس قرار گرفته است.
مدیر کل امور عشایر با اذعان اینکه اطلس عشایر ۱۲ شهرستان مبتنی بر اطلس عشایراستان درسطح کلان تاکنون تهیه شده افزود: که با این اقدام امکان تحلیل فضای داشته های عشایری در سطح خرد نیزفراهم شده است.
بهرامی بیان داشت: این اقدام باعث سهولت برنامه ریزی و تصمیم گیری خرد دستگاههای خدمات رسان از جمله فرمانداری های شهرستان ها شده که از دیگر مزیت های این طرح می باشد.
مدیر کل امور عشایر فارس افزود: برنامه ریزی جهت تهیه و بارگذاری ۷ لایه دیگر نیز در دستور کار اداره مطالعات اداره کل امور عشایر فارس قرار دارد که در برنامه هایژ سال ۱۳۹۹ تکمیل خواهد شد.