روح الله بهرامی در این بازدید بر اجرای طرح مرتع داری تاکید کرد و افزود: بهره برداران عشایری با اجرای طرح های مرتعداری می توانند از مزایای قانونی این طرح که شامل کشت گیاهان دارویی، چاه مالداری و کشت علوفه بهره مند شوند .
وی افزود: در سال جهش تولید دو راهبرد مهم به عنوان اولویت سال ۱۳۹۹ مد نظر قراردارد،یک ارتقاء شاخص های برخورداری عشایر شامل دسترسی به آب، برق، مسکن، بهداشت و سواد و دیگری ایجاد تنوع در تولید و اشتغال عشایر است.
مدیر کل امور عشایر فارس بیان داشت: در راهبرد ایجاد تنوع در تولید و اشتغال عشایر پنج محور اصلی وجود دارد که عبارتند از:راه اندازی واحدهای بوم گردی و گردشگری عشایری ، ایجاد زنجیره تولید گیاهان دارویی، زنجیره تولید گوشت قرمز، زنجیره صنایع دستی، صنایع تبدیلی و تکمیلی و فرآورده های دامی و تولیدات عشایر و برند سازی است.
در این بازدید چهره به چهره ضمن اینکه عشایر درخواست های و مشکلات خود از جمله راه دسترسی، اسکان، آب شرب انسان و دام، بهداشت و بیمه دام را مطرح کردند، دستورات لازم در جهت پیگیری مطالبات عشایر این مناطق صادر و پیگیری های لازم بعمل آید.
شهرستان مرودشت یک شهرستان میان بندییلاقی، هم چنین چهارراه تردد عشایر شهرستان های شمالی و جنوبی استان در فصل کوچ بوده و میزبان جمعیت قابل توجهی از عشایر ایل خمسه و قشقایی استان فارس در این شهرستان در بخشی از سال حضور دارند.