به گزارش سحاب پرس و به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت، منصور امیریان اظهار کرد: برداشت از نیمه های تیر آغاز شده است و تا اواخر مرداد ماه در ارقام دیر رس ادامه دارد.
امیریان با بیان اینکه خشکسالی و سرما زدگی، کاهش عملکرد محصول انگور در تاکستان ها را درپی داشته است، افزود: پیش بینی می شود بالغ بر ۴۸۰۰ تن انگور دیم و آبی تولید و روانه بازار شود.
این مقام مسئول با اشاره به فعالیت سه واحد صنایع تبدیلی انگور در این شهرستان تصریح کرد: علاوه بر تازه خوری، بخشی از محصول به واحد های فرآوری موجود منتقل و به مویز، سرکه و شیره انگور تبدیل میشود.
به گفته امیریان؛ ارقام دیم موجود در شهرستان، از مقاومت بالایی نسبت به آفات و بیماری ها برخوردار هستند و عملکرد مطلوب، طعم، مزه و بازارپسندی از خصوصیات بارز این ارقام است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت یادآور شد: این محصول علاوه بر مصرف در شهرستان به شهرستان های همجوار و سایر استان ها هم ارسال می شود.