به گزارش سحاب پرس، در این نشست مرجان فرمانی، مسئول خواهران بسیج دانشجویی دانشگاه علوم قرآنی شیراز با انتقاد از طرح راه اندازی پردیس شهربانو بهصورت دائمی در بلوار چمران شیراز گفت: براساس تجربه، چنین طرحهایی در مناطقی مشابه بلوار چمران با توجه به تعداد اندک افراد محجبه در این مناطق کم، مؤثر نبوده و نتیجه مدنظر حاصل نمیشود.
وی با بیان اینکه فعالیتهای فرهنگی برای افزایش افراد محجبه در جامعه، طولانی و زمانبر است افزود: با توجه به وضعیت بدحجابی در پارکها، باغها و اماکن عمومی، در کنار فعالیت های دیگری در کنار فعالیتهای فرهنگی، اقداماتی مانند امر به معروف و نهی از منکر نیاز است و در کنار کارگاههای آموزشی و فرهنگی، آموزش امر به معروف و حمایت از آمرین به معروف نیز لازم است.
مسئول خواهران بسیج دانشجویی دانشگاه علوم قرآنی شیراز از مسئله کشف حجاب در شیراز در چند روز اخیر گلایه کرد.
در ادامه این جلسه فاطمه یزدانپناه مسئول مطالبه گری خواهران بسیج دانشگاه پیام نور شیراز به طرح گرماخانه برای حدود ۱۰۰ زن معتاد شهر شیراز از سوی شورای شهر اشاره و بیان داشت: برای آسیب های اجتماعی بانوان نیاز به برنامه ریزی بوده و راه کارهایی برای نظارت بر عملکرد شهرداری پیدا شود تا در مناطقی از شیراز شاهد سیگار کشیدن خانم ها و سگ گردانی توسط آنها نباشیم.
در ادامه این جلسه فاطمه صفرپور، مسئول خواهران مدیریت مطالبه گری بسیج دانشجویی استان فارس
با بیان اینکه تصویب اساسنامه موسسات و شرکت های وابسته به شهرداری در اختیار شورای شهر است، بر سیاستگذاری در اصلاح ساختار اداری تشکیلاتی زنان در موسسات و شرکت های وابسته به شهرداری توسط شورای شهر تاکید کرد.
وی با بیان اینکه شورای شهر وظیفه نظارت بر امور اماکن عمومی متعلق به شهرداری مانند مجتمع شیراز مال را دارد، از وضعیت پوشش افراد در اینگونه مجتمع های تجاری انتقاد کرد و گفت: برای کلان شهر شیراز باید تدابیری اتخاذ شود که فروشگاه های البسه حجاب در مکان های پر رفت و آمد شهر باشد.
مسئول خواهران مدیریت گفتمان سازی و مطالبه گری بسیج دانشجویی استان فارس پیگیر موضوع پیشنهاد تولیدی لباس اسلامی توسط شورای شهر شد و اظهار داشت:
طرح گردشگری به مناسبت روز زن شایسته بود اما اطلاع رسانی مناسبی انجام نشد.
صفرپور با بیان اینکه طرح مرکز ناجی نفس توسط امور بانوان شهرداری صرفا همایش آن اطلاع رسانی شده و خبری از مشاوره های آن نبود خواستار ارزیابی کارگروه جمعیت کمیته خانواده و بانوان شورای شهر نسبت به این موضوع شد.
در ادامه این جلسه خواست خدایی، عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر شیراز به سؤالات دانشجویان پاسخ داد و اظهار داشت:
برای ایجاد تحول در هر کاری باید ساختار، نرم افزار، خوراک فکری و بعضی از مدیران تغییر پیدا کنند.
وی با بیان اینکه در شورای شهر برنامه هایی ویژه بانوان داریم افزود: به دنبال طراحی مدل های برنامه ریزی در مورد عفاف و حجاب هستیم که تلفیقی از هنر باشد و باید در بحث هویتسازی دخترها و پسرها بیشتر کار کنیم.
خواست خدایی اضافه کرد: در بحث عفاف و حجاب شادپیمایی طراحی کردیم که در همان مکان پیست اسکی چمران برگزار و تجلیل از بانوان ورزشکار محجبه نیز انجام میشود.
وی از برگزاری کارگاه های مختلف هویت مادری و… خبر داد و تصریح کرد: به شهرداری تاکید شده است که ۳ فرهنگسرا باید به موضوع عفاف و حجاب اختصاص پیدا کند.
عضو شورای شهر شیراز از آماده سازی طرح جامع عفاف و حجاب خبر داد و گفت: طرح ریحانه برای چهارشنبه های طلایی مدنظر است.
خواست خدایی ادامه داد: مدیریت جامع پارک ها برای اصلاح آهنگ های نامناسبی که برای کودکان پخش میشود و جمع آوری سگ های ولگرد در حال پیگیری است.
وی با بیان اینکه کمیته عفاف و حجاب برای همه دستگاه ها وجود دارد افزود: شورای شهر شیراز برای پارک ها، باغات خانواده و مواردی مثل مجتمع شیرازمال سیاستگذاری کرده است و خلا های قانونی هم در این حیطه نیز وجود دارد.
عضو شورای شهر شیراز با بیان اینکه دستگاه های شهرداری وضع پوشش بهتری نسبت به بقیه دستگاه ها دارند اضافه کرد: هماهنگی با بسیج بانوان در شهرداری صورت گرفته که پایگاه اجرایی شدن طرح عفاف و حجاب باشند و همکاری مسئول امور بانوان شهرداری شیراز نیز لازم است.
خواست خدایی تصریح کرد: در بحث معتادین، راه اندازی مراکز بازپروری اهمیت بیشتری نسبت به وجود کمپ ها و گرم خانه ها دارد که همکاری ۱۲ دستگاه دیگر مربوطه را میطلبد.
وی بیان داشت: در بحث آسیب های اجتماعی دختران نوجوان باید فرهنگ سازی عمومی را تقویت کنیم که سازمان فرهنگی شهرداری به سهم خود ایفای نقش کرده است.
عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر شیراز در پایان گفت: شهرداری با طرح ریحانه، برای تولیدی های پوشاک اسلامی در جهت ترویج فرهنگ عمومی عفاف و حجاب میتواند تسهیلات و یا مکان ارائه دهد.
انتهای پیام/