به گزارش سحاب پرس، به گزارش پایگاه اطلاعرسانی شهرداری شیراز، اداره کل ارتباطات و امور بینالملل شهرداری شیراز با ارسال جوابیهای توضیحاتی درباره موضوعات مطرحشده از سوی خبرگزاری تسنیم در خصوص پروژه احداث خیابان ۲۴ متری حاج عزتالله فهندژ سعدی ارائه کرده و اظهار داشته است: پاسخ ذیل برای تنویر افکار عمومی ارسال میشود و شایسته است وفق ماده ۲۳ قانون مطبوعات نسبت به درج کامل و دقیق جوابیه، اقدام مقتضی صورت پذیرد.
متن این جوابیه بدین شرح است:
*بسم الله الرحمن الرحیم*
شکی نیست که محله سعدیه یکی از محلههای قدیمی شهر شیراز محسوب میشود که همواره مورد توجه شورای اسلامی شهر و شهرداری شیراز بوده است و بدینگونه اجرای پروژه فضای شهری، محوطهسازی و زیباسازی اطراف آرامگاه سعدی و دیگر پروژههای اجراشده و در حال اجرا در شهرک سعدی، همه و همه نشان از اهمیت این منطقه برای مدیریت شهری دارد.
اما اینک موضوعی که جای تأمل دارد؛ این است که یک رسانه بدون رصد روند فعلی این پروژه و فعالیتهای متعدد انجامشده عمرانی زیرساختی، به انتشار تصاویری قدیمی از پروژه و مصاحبه مردمی پرداخته است.
قطعاً در اجرای یک پروژه عمرانی ممکن است موانع و مشکلاتی وجود داشته باشد و همین مشکلات باعث شوند تا پروژه با کندی در اجرا مواجه شود که این پروژه نیز جزو این دسته از پروژهها است.
بابد گفت؛ احداث خیابان ۲۴متری حاج عزتالله فهتدژ که پیش از این کوچهای شش متری بوده است، نیازمند تملک املاک مورد مسیر توسط شهرداری شیراز، آنهم در طول یک کیلومتر است که هزینهای هنگفت باید صرف این کار میشد.
با این اوصاف؛ شهرداری شیراز مبادرت به تملک تمامی املاک مورد مسیر کرده است تا مقدمات لازم برای اجرای این پروژه فراهم شود.
اما علاوه بر موضوع تملک و صرف هزینه، نبود مدیریت واحد شهری باعث شده تا شهرداری در اجرای عملیات عمرانی پروژه با مشکلات و موانعی سخت آنهم اجرا و جابجایی تأسیسات زیرزمینی مواجه شود.
اداره کل ارتباطات و امور بینالملل شهرداری شیراز به استحضار افکار عمومی این منطقه میرساند که وجود موانع و مشکلاتی همچون تأسیسات زیرزمینی آب، برق، گاز، فاضلاب، فیبر نوری و مخابرات و لزوم اجرا، جابهجایی و اصلاح آنها و همچنین برچیدن تیربرقهای قدیمی و لزوم هماهنگی با دیگر دستگاههای خدماترسان کاری بود که اجرای این پروژه را با مشکلات و سختیهایی روبرو کرده بود.
بااینحال، با تلاش مجموعه شهرداری منطقه ۳ پس از رفع تمامی این مشکلات که سد راه پروژه بود و اجرا و جابهجایی تمامی تأسیسات ذکرشده در طول مسیر پروژه، هزینه بسیار زیادی برای شهرداری در پی داشته است، عملیات عمرانی این پروژه (نظیر جدولگذاری، کانیواگذاری و زیرسازی که کاملاً با تصاویر منتشره متفاوت است) با قدرت هرچه تمام از سوی شهرداری منطقه در حال انجام است و امید است که ظرف یکی دو ماه آینده روکش آسفالت این خیابان نیز انجام شود.
این نکته را هم یادآور میشویم که هزینه تملک مورد مسیر این پروژه ۱۰۰ میلیارد تومان، جابجایی تأسیسات شامل برچیدن تیرهای قدیمی برق، مخابرات و جابجایی تأسیسات زیرزمینی شامل گاز، آب و مخابرات با مبلغ ۱۴ میلیارد تومان، آسفالت حدود ۶ میلیارد تومان، اجرای زیرسازی و جدولگذاری در حدود ۷.۵ میلیارد تومان، لولهگذاری بتنی طی سنوات گذشته شامل خرید لوله و اجرا در حدود ۸ میلیارد تومان و در جمع هزینههای انجام شده بالغبر ۱۳۵ میلیارد تومان بوده است.
در پایان، این جوابیه اعلام میدارد که شهرداری شیراز از هرگونه انتقادی که خیر و صلاح مردم در آن باشد و منجر به توسعه و پیشرفت شهر شود، استقبال میکند و قطعاً تمام تلاش خود را معطوف به خدمت صادقانه به مردم و ایجاد رفاه و آسایش برای آنها خواهد کرد و انتظار میرود که این خدمات با صداقت به مردم انعکاس داده شود.