به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی در استان فارس، شهاب الدین صالحی با بیان اینکه بیشترین میزان تولید مذکور، مربوط به حوزه طیور است، تصریح کرد: در سال گذشته ده هزار و ۵۰۰ تن گوشت سفید در ۳۴ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت سالانه ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی تولید و به بازار عرضه شده است.
به گفته وی؛ با توجه به بهره برداری از سه واحد مرغداری گوشتی در سال جدید در شهرستان سپیدان، پیش بینی می شود میزان جوجه ریزی به بیش از پنج میلیون قطعه برسد و میزان تولید گوشت مرغ ۲۵۰۰ تن افزایش داشته باشد.
این مقام مسئول با اشاره به وجود قریب به ۲۰۰ هزار رأس دام سبک و هفت هزار رأس گاو شیری در شهرستان سپیدان اظهار کرد: در سالی که گذشت بیش از ده هزار تن شیر خام و ۱۴۵۰ تن گوشت قرمز در این شهرستان تولید شده است؛ پیش بینی می شود میزان تولید گوشت قرمز در سال ۱۴۰۱ به ۲ هزار تن افزایش یابد.
صالحی با بیان اینکه صنعت زنبورداری در شهرستان سپیدان از رونق و استقبال ویژه ای برخوردار است، ابراز کرد: در سال گذشته بیش از ۴۰۰ تن عسل از ۴۷۰ واحد زنبورداری این شهرستان با جمعیت ۴۶ هزار کلنی زنبور عسل تولید که با توجه به کیفیت مطلوب به بازار های داخلی و خارجی عرضه شده است.
وی با اشاره به اینکه شهرستان سپیدان از مهمترین مناطق ییلاقی برای پرورش زنبور عسل در استان به شمار می آید، افزود: پیش بینی می شود امسال بیش از ۵۰۰ تن عسل از ۵۵۰ زنبورستان مستقر در مراتع، حاشیه مزارع و باغات این شهرستان، آماده برداشت شود.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان سپیدان با اذعان به اینکه این شهرستان از قطب های دامپروری استان فارس و از شرایط اقلیمی مناسب برای توسعه این صنعت برخوردار است، بیان کرد: این مدیریت آماده همکاری بیش از پیش برای توسعه صنعت نوین دامپروری بوده و ترویج این صنعت در دستور کار قرار دارد.