8
مدیرحوزه های علمیه خواهران استان؛

تلاش حوزه علمیه خواهران برای رسیدن به جایگاه مرجعیت دینی جامعه فرهیخته بانوان کشور/ پذیرش بانوان در حوزه علمیه خواهران فارس تا پایان اردیبهشت

  • کد خبر : 35080
  • 21 اردیبهشت 1401 - 17:12
تلاش حوزه علمیه خواهران برای رسیدن به جایگاه مرجعیت دینی جامعه فرهیخته بانوان کشور/ پذیرش بانوان در حوزه علمیه خواهران فارس تا پایان اردیبهشت
مدیرحوزه های علمیه خواهران استان فارس با اشاره به چشم انداز و افق حوزه های علمیه خواهران گفت: بنا بر اینست که در حوزه علمیه خواهران تا سال ۱۴۱۴ به جایگاه مرجعیت دینی جامعه فرهیخته بانوان کشور در تراز انقلاب اسلامی برسیم.

حجت الاسلام والمسلمین عبدالرضا محمودی، مدیرحوزه های علمیه خواهران استان فارس و امام جمعه موقت شیراز امروز، ۲۱ اردیبهشت ماه در نشست خبری در خصوص پذیرش حوزه علمیه خواهران که در ساختمان مدیریت حوزه های علمیه خواهران استان فارس برگزار شد با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری گفت: حضور دانشمندان زن در عرصه های مختلف اثرات عظیمی را در دنیا می گذارد.

وی با بیان اینکه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی  زمینه آموزش و تربیت بانوان به عنوان نیمی از پیکره کشور و قشر تأثیرگذار فراهم شد، افزود: مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال ۷۵ تأسیس شد و هم اکنون این مرکز مشغول فعالیت است.

محمودی تصریح کرد: مرکز حوزه علمیه خواهران مستقل از حوزه علمیه برادران است که هر دو تحت اشراف و نظارت شورای سیاست گذاری حوزه‌ها فعالیت می‌کنند.

مدیرحوزه های علمیه خواهران استان فارس با اشاره به چشم انداز و افق حوزه های علمیه خواهران گفت:  بنا بر اینست که در حوزه علمیه خواهران تا سال ۱۴۱۴ به جایگاه مرجعیت دینی جامعه فرهیخته بانوان کشور در تراز انقلاب اسلامی برسیم.

وی به اهداف حوزه علمیه خواهران اشاره و بیان کرد: تلاش در فهم جامع دین با تکیه بر فقه حکومتی به ویژه در عرصه زن و خانواده ، تعلیم و تولید علم و اندیشه و فرهنگ متقن و استوار، حضور برجسته در عرصه های علمی و تمدنی در سطح بین الملل از جمله اهداف است.

امام جمعه موقت شیراز، رسانه را چشم بیدار و عقل هوشیار جامعه دانست و بیان کرد: رسانه بهترین ابزار تنویر افکار عمومی است و یکی از راهبرد های ما حفظ، ساماندهی و ارتقا سطح پذیرش طلاب است و تلاش این است که از ظرفیت خوب رسانه برای تنویر افکار عمومی نسبت به اهمیت و ضرورت حوزه استفاده شود.

وی، توسعه تحصیلات تکمیلی، همراه کردن  مهارت‌های پژوهشی و فرهنگی در نظام آموزشی و توسعه زمینه‌های کنشگری طلاب و دانش آموختگان در سطح جامعه را از دیگر راهبردها دانست.

وی با اشاره به قدمت بسیار زیاد حوزه علمیه گفت: مراکز دانشگاهی  بال دیگری در کنار حوزه برای رشد جامعه است.

محمودی با بیان اینکه در سطح ۲ که کارشناسی است سعی این است که طلاب جامعی در زمینه های مختلف تربیت شود، افزود: سعی شده است که کنشگران علمی، فرهنگی و پژوهشی را تربیت کنیم و با ارائه ۱۹۳ واحد آموزشی  می‌خواهیم طلاب از جامعیت فوق‌العاده ای برخوردار باشند.

وی با تصریح اینکه در حال حاضر بانوان در سطح سه در شش رشته تحصیلی تفسیر، علم کلام اسلامی، مشاوره، فقه و اصول، اخلاق و تاریخ اسلام مشغول تحصیل هستند، ادامه داد: طلاب ما در سطح ۴ که دکتری است در رشته های کلام اسلامی، فقه گرایش خانواده، تفسیر قرآن مشغول به تحصیل هستند.

مدیرحوزه های علمیه خواهران استان فارس اضافه کرد: در کنار  فعالیت‌های علمی رایزنی‌هایی را با نهاد های مختلف را شروع کردیم که بتوانیم از طلاب به عنوان سرمایه‌های ملی جامعه بعد از فارغ‌التحصیلی  استفاده کنیم.

وی، از پذیرش بانوان از ۱۵ فروردین تا آخر اردیبهشت در حوزه علمیه خواهران فارس خبرداد و گفت: در حال حاضر ۳۲ حوزه علمیه خواهران در نقاط مختلف استان فارس داریم.

امام جمعه موقت شیراز با یادآوری اینکه در بخش تحصیلات تکمیلی با توجه به نیاز جامعه  در سال گذشته رشته مشاوره اضافه شد که با استقبال خوبی مواجه شد، افزود: همچنین در سطح ۴ و دکتری، رشته تفسیر و  کلام اسلامی اضافه شد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=35080

سحاب پرس در شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.