به گزارش سحاب پرس، در جلسه و دیدار اعضای شورا با رابطین مناطق ۱۱ گانه شهر رابطین به بیان نقطه نظرات خود پرداختند که از جمله آنها مسائل بودجه، مدیریت واحد شهری و نظارت بیشتر شورا بود و مهدی طاهری؛ رئیس شورای شهر به پرسشها و نظرات مطرح شده پاسخ داد.
مهندس طاهری،رئیس شورای شهر شیراز در این جلسه با بیان اینکه شرایط مالی شهرداریها در کل کشور پیچیده است، گفت: بودجه سال گذشته شهرداری بیش از ۶ هزار میلیارد بوده و ۵۷۰۰ میلیارد هم بدهی مصوب در ابتدای شورای ششم بوده که عمده این بدهی مربوط به وامها و تسهیلات است.
وی با بیان اینکه این تسهیلات در شورای چهارم گرفته شده بود و در شورای پنجم از تکالیف قانونی شهرداری بوده که پرداخت کند اما انجام ندادند، افزود: ۲.۵ برابر آن بدهی را در قالب هزینه استمهال بانک روی تسهیلات شهر گذاشته است به عبارتی شهروند امروز شیراز باید پول وامی که ۷ سال پیش گرفته شده بدهد در حالی که میشد این بدهی پرداخت شود.
وی با بیان اینکه با این حال شورا حرکت انقلابی داشته و متممی به بودجه اضافه کرده و به ۹ هزار و ۲۰۰ میلیارد رساند گفت:کلانشهر شیراز بودجه امسال را با ۳۵ درصد افزایش نسبت به سال قبل بسته است در حالی که فقط متمم بودجه سال گذشته ۵۰ درصد افزایش داده است.
رئیس شورای شهر شیراز با بیان اینکه ۹۸ درصد متمم بودجه ۱۴۰۰ محقق شده که حرکت بزرگی است و بخش عمده هم بدهی به پیمانکاران بوده که به تدریج پرداخت شده است، تاکید کرد: از مباحث مطرح شده درباره بدهیها سیاسی برداشت نکنید چون این نیت نیست، هر کس زحمتی کشیده بین خود و خدا پاسخگو است و اگر کار نکرده باید به خدا جوابگو باشد.
طاهری با بیان اینکه همه تلاش ما این است که این چند جهت در شهر انجام شود عنوان کرد: نخست اینکه شهر در همه ابعاد اداره شود، دوم اینکه بدهی گذشته که مبالغ زیادی است پرداخت شود و از آن طرف شرایط خوبی نیز در شهر و برای مردم مهیا شود.
وی درباره مدیریت یکپارچه شهری که در این جلسه مطرح شد، گفت: تنها کلانشهری هستیم در جلسه با آقای قالیباف لایحه مدیریت واحد شهری را پیگیری و درخواست کردیم که این لایحه تعیین و تکلیف شود چون تعداد شهردارانی که در مجلس هستند بیسابقه است بنابراین نمایندگان باید کمک کنند و با نمایندگان شیراز نیز مکاتبه کردیم.
رئیس شورای شهر شیراز درباره مسائلی که در حوزه نظارت مطرح شد، گفت: ساختار نظارتی شورا در سال جاری در حال تغییر است اداره نظارت و ارزیابی عملکرد تقویت میشود که این اداره ارتباط مستقمی با یاوران شورا دارد تا مصوبات و تکالیف شورا با نظارت اجرا شود.
وی با بیان اینکه اگر این طرح مصوب و از اردیبهشت ماه اجرایی شود یکی از خطوط نظارتی مربوط به یاوران خواهد بود، اعلام کرد: اگر شورا بتواند حمایتی برای مکان استقرار یاوران انجام دهد، در این زمینه کار بهتری انجام خواهد شد چراکه این مکان میتواند محل رجوع مردم باشد و اگر در کارکرد مستقیم با مساجد باشد منافع خوبی را دارد.