7
مدیرکل حفاظت محیط زیست فارس گفت:

لزوم تقویت جایگاه حاکمیتی محیط زیست در سیاست گذاری و برنامه ریزی های استان

  • کد خبر : 26205
  • 11 آبان 1400 - 13:46
لزوم تقویت جایگاه حاکمیتی محیط زیست در سیاست گذاری و برنامه ریزی های استان
مدیرکل حفاظت محیط زیست فارس، در دیدار با رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، خواستار تقویت جایگاه حاکمیتی محیط زیست در سیاست گذاری و برنامه ریزی های استان شد.

به گزارش سحاب پرس، به گزارش روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست فارس، ظهرابی، در این دیدار ضمن قدردانی از حمایت های سازمان مدیریت و برنامه ریزی، به وضعیت محیط زیست استان پرداخت و در خصوص اجرایی شدن طرح آمایش سرزمین تاکید و گزارشی از نحوه مدیریت منابع آب و بهره برداری های غیر اصولی از منابع آب و خاک، تنوع زیستی و همچین آلودگی های محیط زیست به ویژه آلودگی هوا درکلان شهر شیراز، را ارایه کرد.

​ وی خواستار تقویت جایگاه حاکمیتی محیط زیست در سیاست گذاری و برنامه ریزی های استان شد و بر اولویت پیگیری برنامه ها و سیاست های توسعه ای استان در راستای طرح آمایش سرزمین اشاره کرد.

ظهرابی خاطر نشان کرد: فعال شدن گروه کاری آمایش و محیط زیست برای بررسی اثرات زیست محیطی برنامه های توسعه ای استان و همچنین هماهنگ شدن رشد در بخش های مختلف، با سیاست های توسعه پایدار، از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی تاکید کرد: سازمان مدیریت و برنامه ریزی هم ضرورتا می بایست در جایگاه واقعی خود که سیاست گذاری، برنامه ریزی و نظارت است ، قرار گیرد و بنده اعتقاد دارم اگر وزن فعالیت های سازمان مدیریت و برنامه ریزی ، در حوزه سیاست گذاری و برنامه ریزی و نظارت در راستای توسعه در خور و پایدار و برنامه آمایش سرزمین متمرکز باشد بسیاری از مشکلات محیط زیستی استان قابل حل خواهد بود.

احمد علی افکاری، رییس مدیریت و برنامه ریزی استان نیز بر لزوم اصلاح فرایند توسعه استان بر اساس توسعه پایدار و لزوم برنامه ریزی توسعه متناسب با میزان آب در دسترس در استان تاکید کرد.

وی گفت: افزایش بهره وری در مصرف آب در بخش های مختلف از ضرورت های اجتناب ناپذیر توسعه پایدار در استان است و رویکرد سازمان مدیریت و برنامه ریزی هم در همین راستاست.

پیگیری افزایش تخصیص اعتبارات فصل محیط زیست و تامین اعتبار طرح احیای تالاب های استان از دیگر موضوعات مطرح شده در این جلسه بود.

توزیع متوازن و هماهنگ جغرافیای کلیه فعالیتهای اقتصادی-اجتماعی در پهنه سرزمین نسبت به قابلیت ها و منابع طبیعی و انسانی را آمایش سرزمین میگویند که به سه مؤلفه مهم جمعیت-سرمایه-منابع طبیعی و محیط زیست یک منطقه یا سرزمین ختم میشود.

لینک کوتاه : https://sahabpress.ir/?p=26205

سحاب پرس در شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.