به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش فارس ، دکتر لیلا نورافشان با اشاره به تعطیلی مدارس ناشی از شیوع ویروس کرونا و لزوم تداوم مباحث آموزشی و توجه به ترویج و فرهنگ سازی در این زمینه، گفت: از رسالت های اصلی اداره مراقبت در برابر آسیب های اجتماعی، توانمندسازی همه جانبه دانش آموزان، اولیا وکارکنان در حوزه پیشگیری از آسیب های اجتماعی خصوصا موضوع ارتقاء بهداشت روانی- اجتماعی می باشد.
رئیس اداره مراقبت دربرابر آسیب های اجتماعی آموزش و پرورش فارس افزود: بر همین اساس مشارکت همه جانبه در اجرای طرح های ملی و فراخوان های مرتبط با این موضوع نیز از اصلی ترین رویکردهای ما در این ایام است که در اجرای این رسالت بزرگ بسیار تاثیر گذار است.
وی افزود: در همین راستا و بنا به پیشنهاد اداره کل امور تربیتی ،مشاوره ومراقبت در برابر آسیب های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش، فارس به عنوان میزبان دبیرخانه کشوری تهیه وتولیدمحتوا با موضوع ارتقاء بهداشت روانی- اجتماعی انتخاب گردید .
نورافشان ضمن تاکید بر نقش دانش آموزان و والدین در این زمینه گفت: این طرح در راستای ایجاد خلاقیت ، نوآوری واجرای برنامه های جذاب وپرکردن اوقات فراغت فعال جهت پیشگیری از آسیب های اجتماعی و ویروس کرونا شکل گرفته است.
رئیس اداره مراقبت دربرابر آسیب های اجتماعی آموزش و پرورش فارس گفت: رویکرد غالب دراین فراخوان باتاکید بر نماد ویاریگران زندگی ، توانمندسازی روانی – اجتماعی ، ایجاد آرامش ، امید به زندگی ، کاهش اضطراب واسترس از سطح جامعه و ایجاد و یا افزایش نشاط ،شادابی ، تاب آوری ، صبر ، بردباری ، حفظ وارتقاء سلامت روانی، اجتماعی و معنوی ودر راس آن توکل به خداوند بخشنده ومهربان می باشد.
وی درباره شرایط شرکت ونحوه ارسال آثاربه دبیرخانه این جشنواره ، گفت:علاقمندان به شرکت در این فراخوان لازم است آثار خود را به صورت پیام تصویری و متن کوتاه ،درقالب فیلم کوتاه، موشن گرافی ، انیمیشن، قصه گویی، پادکست وپوستر ، بدون ذکر هیچ مشخصات فردی همچون؛ نام و نام خانوادگی ،شهر و استان، ازطریق پیام رسان و شبکه های اجتماعی به یکی از شماره های ۰۹۹۲۰۵۸۷۴۷۱ و۰۹۹۲۰۹۶۷۱۱۰ ارسال نمایند.
نورافشان در ادامه گفت : این فراخوان ویژه مشاوران، روانپزشکان، روانشناسان، معلمان و متخصصان بهداشت روان می باشد که محتوای تولیدی آنها باید در ارتباط با دانش آموزان مقاطع مختلف تحصیلی و والدین گرامی باشد.
وی گفت: کارشناسان اداره مراقبت در برابر آسیب های اجتماعی استان ، شهرستان ها ومناطق درنقش اطلاع رسان، هماهنگ کننده ، راهنما وتسهیل گر اقدام می نمایند.
به گفته رئیس اداره مراقبت دربرابر آسیب های اجتماعی آموزش و پرورش فارس، آثار ارسالی می بایست کاربردی، موثر ، جذاب ، جدید خلاقانه وباکیفیت بوده و ضمن رعایت شئونات اسلامی در آن ،از ارجاعات دقیق وعلمی براساس الگوی سمت استفاده شود.
همچنین آثار ارسالی پس از بررسی های لازم ودر صورت تایید ، ویرایش وتدوین دریک فرمت مشخص وهماهنگ قرار گرفته و سپس منتشر می گردد و به آثار برگزیده نیز هدایای ارزنده ای تقدیم خواهد شد.